Τετάρτη 10 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
«Παγόνι» ο... Βέναμπλς

Και το όνομα αυτού... Τέρι Βέναμπλς. Ο Αγγλος τεχνικός θα είναι ο αντικαταστάτης του Ντέιβιντ Ο` Λίρι στο πάγκο της Λιντς, αφού σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης της ομάδας επήλθε συμφωνία για τα επόμενα δυο χρόνια. Παρά το γεγονός ότι η διοίκηση των «παγονιών» είχε αρνηθεί τις πληροφορίες για συζητήσεις με τον πρώην ομοσπονδιακό, εντούτοις τελικά επέλεξε αυτή τη λύση μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες για συνεργασία με τον Μάρτιν Ο` Νιλ και τον Στιβ Μακ Λάρεν.

  • Μια μεγάλη δόξα του πολωνικού ποδοσφαίρου, ο Ζμπίγκνιεφ Μπόνιεκ, θα είναι ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Μίκαελ Λιστκίεβιτς. Ο Μπόνιεκ θα πάρει τη θέση του Γιέρζι Ενγκελ, ο οποίος παραιτήθηκε μετά το τέλος των αγώνων του Παγκόσμιου Κυπέλλου της Απω Ανατολής.
  • Στην Μπαρτσελόνα θα αγωνίζεται για τα επόμενα πέντε χρόνια ο διεθνής Αργεντινός μέσος Χουάν Ρόμαν Ρικέλμε, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Marca». Ο πρώην άσος της Μπόκα Τζούνιορς, που... ενδιέφερε την ομάδα της Καταλωνίας από την περασμένη σεζόν, αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες μέρες στο «Καμπ Νου», εκεί όπου θα συναντήσει τον συμπατριώτη του και συμπαίκτη στην Εθνική ομάδα, Χαβιέ Σαβιόλα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ