Πέμπτη 18 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«ΔΡΑΣΗ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2003»
Συντονιζόμαστε και δυναμώνουμε τον αγώνα μας

Εκδήλωση την ερχόμενη Τετάρτη

Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Ενα χρόνο μετά τη Γένοβα. Συμπεράσματα - Στόχοι και Δράση ενόψει της Συνόδου Κορυφής των Ηγετών της ΕΕ, τον Ιούνη του 2003, στη Θεσσαλονίκη» οργανώνει η Επιτροπή Αθήνας της κίνησης «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003». Η εκδήλωση θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιούλη 2002, στις 6.30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο «Τιτάνια».

«Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, ώστε η Θεσσαλονίκη, τον Ιούνη του 2003, να αποτελέσει σταθμό στην ανάπτυξη του φιλειρηνικού αντιιμπεριαλιστικού κινήματος ενάντια στο ΝΑΤΟ, στην ΕΕ και ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης», τονίζει, σε ανακοίνωσή της, η Επιτροπή Αθήνας.

«Στη Σύνοδο Κορυφής τον Ιούνη του 2003 στη Θεσσαλονίκη, οι ηγέτες της ΕΕ θα δρομολογήσουν νέα αντιλαϊκά μέτρα σε βάρος των λαών, των χωρών της ΕΕ, των Βαλκανίων και της ευρύτερης περιοχής, στο όνομα της ανταγωνιστικότητας της καπιταλιστικής οικονομίας. Νέα μέτρα ενάντια στους εργαζόμενους, στους αγρότες, στη νεολαία, στους ΕΒΕ», υπογραμμίζει η Επιτροπή, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι πρέπει μέχρι τον Ιούνη του 2003 να αναπτυχθεί δράση παντού, στα εργοστάσια, στις επιχειρήσεις, στα γιαπιά, τους δήμους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ