Κυριακή 28 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
Τροχοί
Ανανεωμένο Fiat Multipla

Σε μια ριζική ανανέωση του Multipla προχωρά η Fiat ώστε το ιδιόμορφο εμφανισιακά όχημα να ανταποκρίνεται στις καταναλωτικές απαιτήσεις της εποχής. Στόχος πάντως ήταν η ουσιαστική αναβάθμιση των λειτουργικών χαρακτηριστικών και του εξοπλισμού του αυτοκινήτου, και λιγότερο η εμφάνιση. Εξωτερικά έχει αλλάξει μόνο το χρώμα των προφυλακτήρων που είναι όμοιο με του αμαξώματος στο ELX και οι νέες αλουμινένιες ζάντες, ενώ και το Multipla του 2002, εξακολουθεί να προσφέρεται με τον γνωστό κινητήρα των 1.596 κ.εκ. Οι σημαντικότερες αλλαγές αφορούν το εσωτερικό. Εσωτερικά, όμως, υπάρχουν πολλές και σημαντικές βελτιώσεις, που ανταποκρίνονται περισσότερο στον πολυμορφικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Νέες είναι οι ρυθμίσεις των αναρτήσεων, ενώ έχουν προστεθεί στο βασικό εξοπλισμό πίσω δισκόφρενα, προσαρμογές Isofix παιδικών καθισμάτων πίσω, νέα πίσω προσκέφαλα και νέα καθίσματα εμπρός, παράθυρο οδηγού «one touch», ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού (με ρύθμιση μέσης στο ELX) και πίσω προσκέφαλα και εταζέρα με πρίζα 12V.

O εξοπλισμός της «βασικής» έκδοσης SX περιλαμβάνει: κλιματισμό, αερόσακους οδηγού-συνοδηγού, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς καθρέφτες, ραδιοκασετόφωνο με προεγκατάσταση GSM.

Στην έκδοση ELX εκτός των προαναφερθέντων περιλαμβάνονται:

πλευρικοί αερόσακοι και αερόσακοι οροφής τύπου «κουρτίνας», ABS, ραδιο-CD, κεντρικό κλείδωμα για την 5η πόρτα, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα με safety stop, θερμαινόμενοι και αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέφτες.

Για την κάλυψη ειδικών αναγκών, προστέθηκε και μια σειρά νέων επιλογών στη λίστα του προαιρετικού εξοπλισμού του Multipla, όπως το «κιτ» επισκευής ελαστικών FIX & GO, η θήκη για 10 CD της Blaupunkt κάτω από τη θέση του «2ου» συνοδηγού, όπως και δερμάτινο τιμόνι και μοχλός ταχυτήτων, ενώ θα διατίθενται και χειριστήρια του ηχοσυστήματος στο τιμόνι και από το Νοέμβρη ειδικό σκαλοπάτι για την υποβοήθηση της επιβίβασης, όπως στα «τζιπ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ