Σάββατο 27 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ
Πρεμιέρα με ήττες

Ασχημη πρεμιέρα πραγματοποίησαν οι ελληνικές ομάδες στο παγκόσμιο τουρνουά όπεν μπιτς βόλεϊ που διεξάγεται στη Ρόδο. Τόσο το δίδυμο των Σφυρή - Καρατάσιου όσο και αυτό των Κουτραμανίδου - Νικολαΐδου γνώρισαν την ήττα από τις αντίπαλές τους.

Οι Βάσω Καραντάσιου και Εφη Σφυρή γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στη διοργάνωση, αφού στην πρεμιέρα του κυρίως ταμπλό στη Ρόδο δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Γερμανίδων Αμαν-Φόλμερ από τις οποίες έχασαν με 2-1 σετ. Παρ' όλα αυτά, το ελληνικό δίδυμο δε χάνει τις ελπίδες του για πρόκριση στους «16», καθώς έχει δύο ακόμα ματς στον 6ο όμιλο του κεντρικού ταμπλό. Οι Ελληνίδες αθλήτριες ξεκίνησαν τον αγώνα νευρικά και δεν εκμεταλλεύτηκαν το καλό σερβίς τους με αποτέλεσμα να βρεθούν με 1-0 πίσω στο σκορ. Οι Γερμανίδες στο δεύτερο έδειξαν σημεία κόπωσης τα οποία με τις καλές επιλογές του εκμεταλλεύτηκε το ελληνικό δίδυμο, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο τρίτο σετ η Αμαν - Φόλμερ δεν έκαναν λάθη και κρατώντας το προβάδισμα από την αρχή πήραν το ματς με 2-1 (21-18, 19-21, 15-13).

Ασχημη πρεμιέρα στον 7ο προκριματικό όμιλο όμως έκαναν και η Κουτραμανίδου - Νικολαΐδου που ηττήθηκαν από τις Νορβηγίδες Χάκενταλ - Τόρλεν με 2-0 σετ (21-19, 21-17).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ