Τετάρτη 31 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Τεστ... υψηλής δυσκολίας

Ετοιμοι να ριχτούν σε ένα ματς με υψηλό βαθμό δυσκολίας δείχνουν ότι είναι οι παίχτες του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» σήμερα θα κληθούν να περάσουν την πιο «σκληρή», μέχρι ώρας, δοκιμασία τους στο πλαίσιο της προετοιμασίας που πραγματοποιούν ενόψει των δύσκολων υποχρεώσεών τους σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς στις 21.30 (ΕΤ-1), θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τη Γαλατασαράι. Στο γήπεδο «Κεμάλ Ατατούρκ», ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος χτες δήλωσε πως η φιλική αναμέτρηση με τους Τούρκους θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αναδειχτεί ο αθλητισμός και να φανεί πως το ποδόσφαιρο ενώνει, θα έχει σήμερα την ευκαιρία να βγάλει ουσιαστικά συμπεράσματα. Από την αναμέτρηση με την κάτοχο του τίτλου στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ 2002, ο Ελληνας τεχνικός θα έχει τη δυνατότητα να αποκρυπτογραφήσει και αν χρειαστεί να βελτιώσει το ευρωπαϊκό πρόσωπο της ομάδας του, αφού ο αγώνας με τους Τούρκους έχει... άρωμα Τσάμπιονς Λιγκ.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα, κυρίως στην αμυντική τους γραμμή. Το γεγονός της τιμωρίας, με αποχή από το φιλικό, του Γιώργου Ανατολάκη, αλλά και ο τραυματισμός του Θανάση Κωστούλα έχουν αποδυναμώσει την άμυνα των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι υπό αυτές τις συνθήκες «ποντάρουν» πολλά στο «έργο» του Παρασκευά Αντζα και του Γιώργου Αμανατίδη.

Για την αναμέτρηση στο «Κεμάλ Ατατούρκ» οι Τούρκοι φίλαθλοι έχουν εκδηλώσει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού μέχρι χτες είχαν προπωληθεί 35.000 εισιτήρια. Επίσης, σημειώνεται ότι τον φιλικό αγώνα θα παρακολουθήσει και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Σωκράτης Κόκκαλης μαζί με τον αντιπρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ Γιώργο Λούβαρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ