Κυριακή 11 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Σκακιστικές εκδηλώσεις ΣΕΠΟΚΕ

Ο Σκακιστικός - Επιμορφωτικός Ομιλος Καλαβρύτων - Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) προγραμμάτισε ποικίλες εκδηλώσεις για το καλοκαίρι του 2002:

Α. 4ο ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΛΕΙΒΑΡΤΖΙΟΥ (RADIO). Θα διεξαχθεί με ελβετικό σύστημα 5 γύρων, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Λειβαρτζινών Πάτρας, αύριο και μεθαύριο, στην κεντρική πλατεία Λειβαρτζίου και ώρα έναρξης 7 μ.μ. Η συμμετοχή είναι ανοιχτή σε όλους και δωρεάν. Αξίζει να σημειωθεί ότι χρόνο με το χρόνο το Λειβάρτζι δημιουργεί μια πολύ σημαντική σκακιστική παράδοση: Διάσημοι πολυ-πρωταθλητές έχουν δώσει σιμουλτανέ και διαλέξεις, ο δήμος έχει εγκαταστήσει σκακιέρα κήπου, το ατομικό πρωτάθλημα (που φέτος είναι ενταγμένο στις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις) είναι στην 4η χρονιά του κ.ά.

Β. 2ο ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΕΠΟΚΕ (RADIO). Θα διεξαχθεί στην έδρα του ΣΕΠΟΚΕ (Μαθητική Εστία Καλαβρύτων) το 2ο δεκαήμερο του Αυγούστου, με ελβετικό σύστημα. Δηλώσεις συμμετοχής στον Θανάση Πετρόπουλο.

Επαθλα για όλες τις εκδηλώσεις Αυγούστου θα είναι μετάλλια και σκακιστικά βιβλία που αθλοθέτησε ο γνωστός συγγραφέας Ιωάννης Παναγάκος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ