Τετάρτη 7 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σύσκεψη για τον Κουφοντίνα

Εκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χτες στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Αντικείμενό της ήταν ο εντοπισμός και η σύλληψη του Δ. Κουφοντίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία εκτιμά ότι είναι οπλισμένος και συνοδεύεται από δύο άτομα. Μάλιστα, αναφέρεται ότι τα άτομα αυτά δεν είναι μέλη της «17Ν» αλλά ανήκουν στο στενό περιβάλλον του, τα οποία θα τον υπερασπιστούν σε περίπτωση ένοπλης συμπλοκής με αστυνομικούς.

Στη σύσκεψη προΐστατο ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Αττικής, Αναστάσιος Δημοσχάκης, και πήραν μέρος ο διευθυντής της Αντιτρομοκρατικής Στέλιος Σύρος, ο διευθυντής της Ασφάλειας Αττικής Βασίλης Τσιατούρας, και οι διευθυντές των διευθύνσεων και υποδιευθύνσεων όλων των υπηρεσιών της Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης μοιράστηκε πεντασέλιδη ανακοίνωση σε όλους τους μετέχοντες, η οποία περιέχει πληροφορίες σχετικά με τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Επίσης, μοιράστηκαν πολλές φωτογραφίες του καταζητούμενου, που θα αναρτηθούν σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες και θα μοιραστούν σε όλους τους αστυνομικούς, οι οποίοι πλέον θα συμμετέχουν ενεργά στην αναζήτησή του.

Στο ενημερωτικό δελτίο, εκτός των άλλων, αναφέρεται ότι ο Κουφοντίνας, έχει ύψος 1,75, κανονική σωματική διάπλαση και φέρει εμφανές παλαιό έγκαυμα εσωτερικά του δεξιού βραχίονα, καθώς και ευδιάκριτη δυσκαμψία στο χέρι, που τον υποχρεώνουν να φορά συνήθως μακρυμάνικα ενδύματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ