Παρασκευή 9 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
«ΔΡΑΣΗ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2003»
Μαχητική υποδοχή

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.--

Αγωνιστικά, αναδεικνύοντας την ουσία της εφαρμοζόμενης πολιτικής και τις επιπτώσεις που επιφέρει στο λαό, θα υποδεχτεί τον πρωθυπουργό, η «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» και οι δυνάμεις που συμμετέχουν σ' αυτή.

Ενόψει της παρουσίας του Κ. Σημίτη και του κυβερνητικού επιτελείου το Σεπτέμβρη στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, προγραμματίζονται κινητοποιήσεις, στο πλαίσιο άλλωστε και του προγράμματος των πολύμορφων παρεμβάσεων που έχουν ανακοινωθεί από τη «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» στο διάστημα μέχρι και τη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της ΕΕ τον Ιούνη του 2003.

Σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών της «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» μέσα από τις κινητοποιήσεις θα επιδιωχτεί να βγουν στην επιφάνεια τα προβλήματα που απασχολούν τον ελληνικό λαό. Μέσα σ' αυτά εντάσσονται και τα προβλήματα της αγροτιάς, που διαρκώς οξύνονται, με αποτέλεσμα το εντεινόμενο ξεκλήρισμα των μικρομεσαίων αγροτών. Και αυτά απορρέουν από την πολιτική της ΕΕ, η οποία θα επιδεινωθεί το επόμενο διάστημα μέσα από την ενδιάμεση αναθεώρηση της ΚΑΠ. Μάλιστα, θυμίζουν ότι η αναθεώρηση της ΚΑΠ είναι ένα από τα θέματα της ατζέντας της Συνόδου Κορυφής που θα γίνει το 2003 στη Θεσσαλονίκη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ