Τρίτη 13 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Με λιγότερο ρίσκο

«Δε θα ρισκάρουμε» τονίζει ο Μπάγεβιτς

Sportidea

«Δε θα ρισκάρουμε» τονίζει ο Μπάγεβιτς
Το μοναδικό εμπόδιο πριν τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, καλείται να περάσει η ΑΕΚ. Το πρώτο παιχνίδι από τα δύο της γ' προκριματικής φάσης της διοργάνωσης, απέναντι στο ΑΠΟΕΛ, διεξάγεται σήμερα (20:30) και άπαντες στην «Ενωση», το βλέπουν ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, προκειμένου να πάρουν από σήμερα το βράδυ την πρόκριση στους «32». Μάλιστα, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, κατά τη διάρκεια της χτεσινής συνέντευξης Τύπου, ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν πρόκειται να ρισκάρει, καθώς οι αγώνες είναι δύο. Ομως, η νίκη από το πρώτο παιχνίδι θα είναι ό,τι καλύτερο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σερβοέλληνας τεχνικός τόνισε: «Αν μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη στον αγώνα της Τρίτης, τότε εντάξει. Αν όχι, πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού τα παιχνίδια είναι δύο και δεν πρέπει να ρισκάρουμε και να τα χάσουμε όλα στο πρώτο παιχνίδι». Παράλληλα συμπλήρωσε πως προσπαθεί να μην υποτιμήσουν οι παίκτες του τον κυπριακό σύλλογο: «Κάνουμε τα πάντα για να μην υποτιμήσουν οι παίκτες το ΑΠΟΕΛ, αλλά ταυτόχρονα κάνουμε τα πάντα για να μην επηρεαστούν και από την πολύ θερμή ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε μέσα στο γήπεδο». Πάντως, για τους παίκτες του τόνισε πως δεν έχουν άγχος καθώς: «μια καλή ΑΕΚ δε φοβάται κανέναν αντίπαλο. Η ΑΕΚ είναι 100% έτοιμη γι' αυτό το παιχνίδι». Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, ο Μπάγεβιτς αποκάλυψε πως ο Διονύσης Χιώτης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια των «κιτρινόμαυρων», χωρίς όμως να δώσει και τα ονόματα των υπολοίπων δέκα που θα αγωνιστούν.

Στην αντίπερα όχθη, ο γνωστός στους Ελληνες φιλάθλους, τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Εγκε Γκέραρντ, έδωσε τον τίτλο του φαβορί στην ΑΕΚ, για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, δίνοντας τους τέσσερις λόγους για τους οποίους το πιστεύει αυτό. Οπως επισήμανε, λοιπόν, η «Ενωση» αγωνίζεται σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα από αυτό της ομάδας του, οι «κιτρινόμαυροι» υπερτερούν σε έμψυχο δυναμικό, η ρεβάνς διεξάγεται στην Αθήνα και οι ιθύνοντες της ΑΕΚ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αντίπαλό τους σε επίσημο αγώνα.

Ο Ολλανδός τεχνικός όμως τόνισε πως, παρά τις απουσίες (Σιράκοφ, Χαραλάμπους, Αλεξάνδρου και Αγαθοκλέους): «θα παλέψουμε για την πρόκριση. Θέλουμε τη νίκη και θα την επιδιώξουμε. Στα χαρτιά η ΑΕΚ είναι καλύτερη αλλά έχουμε τις δυνατότητες για να τα καταφέρουμε», ενώ για το βασικό στόχο του ΑΠΟΕΛ στο σημερινό παιχνίδι δήλωσε: «Στόχος μας είναι να μην πετύχει γκολ η ΑΕΚ».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Κουτσουρεμένη» στην Ολλανδία (2003-11-05 00:00:00.0)
«Δεν ψάχνουμε άλλοθι» (2003-02-20 00:00:00.0)
Βλέπει μπροστά (2002-11-14 00:00:00.0)
Το μυαλό στον ΟΦΗ (2002-11-02 00:00:00.0)
Αξιζε κάτι παραπάνω (2002-09-26 00:00:00.0)
Σφραγίζει το εισιτήριό της (2002-08-28 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ