Πέμπτη 20 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
«Δεν ψάχνουμε άλλοθι»

Με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να ξεπεράσει πρώτα τα προβλήματά της και μετά το εμπόδιο της Μάλαγα, ώστε να πλησιάσει το στόχο (πρόκριση στην επόμενη φάση), θα παραταχθεί απόψε η ΑΕΚ στο στάδιο «Λα Ροσαλέδα» (22.30, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ). Οι «πονοκέφαλοι» για τον Μπάγεβιτς αντί να μειώνονται αυξάνονται, αλλά ο Σερβοέλληνας τεχνικός προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του και την ψυχολογία των παιχτών του σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Στις δεδομένες απουσίες των Κατσουράνη, Καψή, Σεντένο, Πριέτο (λόγω φραστικής διαμάχης με το προπονητή), Πετκόφ, χτες αναπάντεχα προστέθηκε και αυτή του Γεωργάτου. Ο αριστεροπόδαρος προσβλήθηκε από ίωση (με υψηλό πυρετό) και αναγκαστικά παρέμεινε στην Αθήνα. Ο Μπάγεβιτς δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο, παρά «την ανάγκη φιλότιμο»: «Εγινε ξαφνικά, τι μπορούμε να κάνουμε τώρα. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, υπάρχουν και άλλοι παίκτες» είπε.

Στον καταρτισμό της 11άδας και του συστήματος μάλλον θα γίνουν «αλχημείες». Η αναμενόμενη επικέντρωση της προσοχής στην αμυντική λειτουργία, δε σημαίνει παραμέληση των επιθετικών βλέψεων, σύμφωνα τουλάχιστον με τους ισχυρισμούς του Μπάγεβιτς: «Εξακολουθούμε να έχουμε τον ίδιο στόχο, την πρόκριση. Δεν υποτιμούμε την αντίπαλό μας και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Η Μάλαγα διαθέτει γρήγορους και καλούς παίκτες. Το έργο μας είναι δύσκολο. Εχουμε δύο αγώνες μπροστά μας. Είναι διαφορετικά παιχνίδια και στο πρώτο θέλουμε ένα σκορ που θα μας δώσει ελπίδες ενόψει της ρεβάνς. Αυτό δε σημαίνει ότι θα παίξουμε αμυντικά αλλά θα κυνηγήσουμε το γκολ και μετά βλέπουμε. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, έως τώρα στην Ευρώπη δεν είχε κανένα πρόβλημα και πιστεύω ότι στο ματς θα σταθούμε όπως στα προηγούμενα». Την αγωνιστική άνοδο της Μάλαγα επισήμανε ο Κωνσταντινίδης που «προειδοποίησε»: «Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να κυνηγήσουμε το αποτέλεσμα. Δηλαδή, την ουσία».

Προβλήματα υπάρχουν και στην αντίπερα όχθη. Σίγουρα θ' απουσιάσουν οι Σάντρο (μέσος), Σανθ (στόπερ). Από τραυματισμό ταλαιπωρείται και ο Ντάριο Σίλβα (επιθετικός) αλλά, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θ' αγωνιστεί. Στόχος των γηπεδούχων, που υπολογίζουν πολύ την έδρα των «κιτρινόμαυρων», είναι το «καθαρό» σκορ. Οπως δήλωσε ο τερματοφύλακας Κοντρέρας: «Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι. Πρόκειται για μια ομάδα που παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο και το ιδανικό σκορ για μας θα 'ταν το 2-0».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Πάγωσε» στη Μόσχα ο Ολυμπιακός (2016-04-01 00:00:00.0)
Αγκάλιασε πρόκριση... βλέπει ψηλότερα (2016-03-04 00:00:00.0)
Σφραγίζει το εισιτήριό της (2002-08-28 00:00:00.0)
«Ξύπνησε» αργά (2001-12-07 00:00:00.0)
Θέλει να σφραγίσει την πρόκριση (2001-08-22 00:00:00.0)
Στασιμότητα στα μεταγραφικά (1997-01-29 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ