Τετάρτη 29 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Στασιμότητα στα μεταγραφικά

Ανοιχτό το θέμα Ανατολάκη. Στενεύουν τα περιθώρια για τους "ερυθρόλευκους". Σήμερα με Απόλλωνα για το Κύπελλο

"Παγωμένη" ήταν και χτες η μεταγραφική κίνηση στον Ολυμπιακού, αφού σε κανένα από τα μέτωπα δεν είχαμε ουσιαστική εξέλιξη. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Η περίπτωση του Γιώργου Ανατολάκη σκαλώνει στα ανταλλάγματα, αφού ο μεν Γκώνιας δέχεται να πάει στο Γηραιό, όμως η εμμονή των Σαλονικιών για τον Σαπάνη δε βρίσκει σύμφωνο τον Ολυμπιακό, αφού αν δεν πάρει επιθετικό θα έχει πρόβλημα στη θέση αυτή. Ο Μαυρογενίδης είναι πανάκριβος (300 εκατομμύρια δρχ. ζητάει ο Αρης), ενώ ο Μαλούς απορρίφθηκε από τον Μπάγεβιτς. Σχετικά με τη φημολογία που θέλει τον Τσάρτα ή τον Μαχλά στον Πειραιά ο Μπάγεβιτς χτες πήρε θέση: "Ο Τσάρτας είναι πολύ δύσκολο να έρθει σε μας. Είναι τέτοιο το συμβόλαιο με τη Σεβίλλη που είναι αδύνατο να έρθει στον Ολυμπιακό. Τα ίδια ισχύουν περίπου και για τον Μαχλά, αφού η Βίτεσε δεν είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει".

Οσον αφορά τον Μολδαβό Κοσέ που δοκιμάζεται στο Ρέντη, μπορεί να άφησε καλές εντυπώσεις όμως δεν είναι ο σέντερ φορ που θα κάνει τη διαφορά. Ισως να είναι λύση ανάγκης... Στο μεταξύ τα περιθώρια στενεύουν και η αγωνία στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο κορυφώνεται. "Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει την ύστατη ώρα", όπως τόνιζε άνθρωπος της διοίκησης χτες το απόγευμα.

Στον αγωνιστικό τομέα, τώρα, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ζήτησε μεγάλη προσοχή από τους παίκτες του για το σημερινό ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα: "Το 1 - 1 στη Ριζούπολη είναι ρευστό σκορ. Χρειαζόμαστε αγωνιστική πειθαρχία ώστε να πάρουμε την πρόκριση. Δε θα πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο γιατί θα το πληρώσουμε ακριβά".

Οι "ερυθρόλευκοι" αναμένεται να παραταχθούν με τους: Ελευθερόπουλο, Καραταϊδη, Βαρεσάνοβιτς, Αμανατίδη, Νταμπίζα, Πασσαλή, Αλεξανδρή, Νινιάδη, Καραπιάλη, Κακλαμάνο, Σαμπανάτζοβιτς. Ο αγώνας του φαληρικού σταδίου θα αρχίσει στις 6.15μμ (ΕΤ-1).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ