Τετάρτη 29 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Επίσημα πράσινος ο Κωνσταντινίδης

Ο διεθνής μέσος του ΟΦΗ για 5 χρόνια στο τριφύλλι. Με αλλαγές στο Κύπελλο κόντρα στον Ιάλυσο

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Είναι μια μεγάλη ομάδα και ασφαλώς θα με βοηθήσει να εκπληρώσω τους στόχους μου". Τα λόγια αυτά ανήκουν στον Κώστα Κωνσταντινίδη που από χθες και επίσημα είναι παίκτης του τριφυλλιού. Ο Κατερινιώτης διεθνής μέσος υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο χθες στην Παιανία και θα τεθεί στη διάθεση του Ζάετς από την ερχόμενη Κυριακή. Ο Κωνσταντινίδης είχε ένα καλό λόγο για τον ΟΦΗ: "Πέρασα υπέροχα στο Ηράκλειο. Ο ΟΦΗ θα είναι στην καρδιά μου, αφού ουσιαστικά εκεί αναδείχτηκα ποδοσφαιρικά. Πολλά βέβαια χρωστάω και στην πρώτη μου ομάδα τον Πιερικό". Οπως όλα δείχνουν αυτή θα είναι και η μοναδική μεταγραφή των πρασίνων, όπως υποστήριξε άλλωστε και ο Βελιμίρ Ζάετς: "Είναι δύσκολο αν όχι απίθανο να πάρουμε άλλο παίκτη. Αλλωστε τα χρονικά περιθώρια είναι πλέον ελάχιστα. Ο Κωνσταντινίδης είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει. Είναι πολυσύνθετος παίκτης".

Στο μεταξύ χωρίς πέντε βασικούς θα αγωνιστεί σήμερα στη Ρόδο με αντίπαλο τον Ιάλυσο ο ΠΑΟ (2.15μμ). Ο Ζέκο άφησε στην Αθήνα τους τιμωρημένους Γ. Σ. Γεωργιάδη, Καλιτζάκη, τον άρρωστο Καπουράνης και τον ντεφορμέ Αλεξούδη, ενώ δεν θα ξεκινήσει από την αρχή τον Βαζέχα. Στην 11άδα αναμένεται να επανεμφανιστεί ο Μπλένταρ Κόλα καθώς και ο Μπασινάς, ενώ στην επίθεση επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Λαγωνικάκης, Νασιόπουλος. Ετσι οι εκλεκτοί του "λαγού" θα είναι: Βάντσικ, Αποστολάκης, Ουζουνίδης, Μπασινάς, Αλεξόπουλος, Κολιτσιδάκης, Λαγωνικάκης, Κόλα, Νασιόπουλος, Λυμπερόπουλος και Μάρκος.

Αναφερόμενος στο ματς ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε: "Εχουμε το αβαντάζ του 2 - 0 από το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ, όμως πάμε στη Ρόδο για να κερδίσουμε".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ