Τετάρτη 21 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
Τηλεόραση
Σίριαλ τα δελτία ειδήσεων

Θα ξεπερνούν ακόμη και τις δύο ώρες!

Σκληραίνει ο ανταγωνισμός των ιδιωτικών καναλιών, όχι μόνο στη μετάδοση των σκουπιδο-παιχνιδιών, αλλά και στα δελτία ειδήσεων που μετατρέπονται - σε ορισμένους προς το παρόν τηλεοπτικούς σταθμούς - σε... διαρκείας, ξεπερνώντας και τις δύο ώρες!

Οι συμφωνίες «κυρίων» για τη μείωση της ώρας των δελτίων ειδήσεων ήδη έχουν «σπάσει» και οι.. διαρροές έχουν αρχίσει. Ο ALPHA, ως γνωστό, που είχε συμφωνήσει με τους υπεύθυνους του MEGA και του ΑΝΤΕΝΝΑ κοινή ώρα έναρξης των δελτίων στις 20.00, με πρόσχημα την τρομοκρατία από τον Ιούλη έχει μεταθέσει την ώρα έναρξης στις 19.30. Από προχτές έκανε ένα ακόμη βήμα με νέα «μετάθεση» ξεκινώντας το κεντρικό δελτίο στις 19.15.

Το STAR από τις 18.00 που παρουσίαζε του κεντρικό του δελτίο ειδήσεων, το μεταφέρει από την ερχόμενη Δευτέρα στις 19.15, για να βρεθεί «απέναντι» από τον ALPHA. Και στους δύο τηλεοπτικούς σταθμούς STAR και ALPHA τα «παράθυρα» θα κλείνουν στις 9 το βράδυ, συμπληρώνοντας 1 ώρα και 45 λεπτά.

To ALTER για να προλάβει, όπως φαίνεται τους... αντιπάλους, από την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκινά το «σόου» του Νίκου Ευαγγελάτου από τις 18.45. Η εισαγγελική «αυλαία» θα κλείνει στις 9 το βράδυ συμπληρώνοντας 2 ώρες και 15 λεπτά! Από την ερχόμενη Δευτέρα, στο ίδιο κανάλι επανέρχεται και η Τατιάνα με τον «Τοίχο» της... για να έχουν ίσως οι τηλεθεατές κάπου να χτυπήσουν το κεφάλι τους, από όσα έχουν ν' ακούσουν και να δουν!

Μπροστά στη μάχη της τηλεθέασης, «εισαγγελείς» και «ανακριτές», είναι φανερό πως επανέρχονται δριμύτεροι τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με ανοιχτά τα «παράθυρα» στην παραπληροφόρηση, μετατρέποντας τις ειδήσεις σε σίριαλ διαρκείας.

Προς το παρόν κλειστά κρατούν τα χαρτιά τους το MEGA και ο ΑΝΤΕΝΝΑ, που δεν έχουν αλλάξει την ώρα και τη διάρκεια των δελτίων ειδήσεων. Μπροστά όμως στον ανταγωνισμό και στο κυνήγι της τηλεθέασης, δεν αποκλείεται και εκεί να επέλθουν αλλαγές. Ιδωμεν...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ