Κυριακή 1 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' ΕΘΝΙΚΗ
Γερές αναμετρήσεις

Πελοποννησιακό ντέρμπι ανάμεσα σε Πατραϊκό και Καλαμάτα

Sportidea

Πελοποννησιακό ντέρμπι ανάμεσα σε Πατραϊκό και Καλαμάτα
Δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστική για τη Β' Εθνική. Οι περισσότεροι πρωτοπόροι δοκιμάζονται μακριά από την έδρα τους με μόνη εξαίρεση τον Φωστήρα που υποδέχεται τη νεοφώτιστη Κασσάνδρα. Ενδιαφέρον πάντως παρουσιάζει και το παιχνίδι μεταξύ του Απόλλωνα και της Καβάλας.

Αναλυτικότερα, ο «Φονέας των γιγάντων» φιλοξενεί την Κασσάνδρα. Οι παίκτες του Φωστήρα θέλουν να κάνουν δύο τις νίκες τους σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια για να παραμείνουν στο ρετιρέ της βαθμολογίας και να βλέπουν με άλλο μάτι την κάθε αναμέτρηση. Από την άλλη, η φιλόδοξη Κασσάνδρα, θα προσπαθήσει να κάνει κάτι παραπάνω από την ισοπαλία που πήρε στο πρώτο παιχνίδι της στη Β' Εθνική, απέναντι στον Πατραϊκό. Αλλωστε η προσπάθεια μετράει.

Στην Πάτρα, η τοπική ομάδα μετά την ισοπαλία με το σύλλογο της Χαλκιδικής, θέλει να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της, αντιμετωπίζοντας την Καλαμάτα στην «κόντρα» της Πελοποννήσου. Η «Μαύρη Θύελλα» στην πρεμιέρα, συνέτριψε με 4-1 τον Πανηλειακό και τώρα θέλει να κάνει την πρώτη εκτός έδρας νίκη της που θα τη διατηρήσει στην κορυφή του πίνακα.

Εύκολο αναμένεται να είναι το έργο του Ατρομήτου που φιλοξενείται στο Αίγιο από τον Παναιγιάλειο. Οι Περιστεριώτες επιθυμούν να συνεχίσουν το καλό ξεκίνημά τους και να φθάσουν τους έξι βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα. Από την άλλη, οι Αιγιώτες θα προσπαθήσουν να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να φύγουν νικητές από το γήπεδο καθώς θέλουν να σβήσουν από τη μνήμη τους το 3-0 της πρώτης αγωνιστικής από το Φωστήρα.

Στη Ριζούπολη, ο Απόλλωνας «κοντράρεται» με την Καβάλα. Οι δύο ομάδες δεν έχουν συγκεντρώσει ακόμα βαθμούς και πλέον θα επιζητήσουν όσο τίποτε άλλο την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Τα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια είναι: Πανηλειακός - Χαλκηδόνα και Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός Βόλου. Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 17:30.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ