Κυριακή 1 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γ' ΕΘΝΙΚΗ
Τα βλέμματα στη Φυλή

Στη Φυλή δοκιμάζεται η Νίκη Βόλου κόντρα στον Θρασύβουλο

Sportidea

Στη Φυλή δοκιμάζεται η Νίκη Βόλου κόντρα στον Θρασύβουλο
Ανοίγει σήμερα η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στη Γ' Εθνική, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στο γήπεδο της Φυλής, στο παιχνίδι που ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πρόγραμμα. Εξίσου σημαντική είναι και η συνάντηση των δύο κρητικών συλλόγων, του Αγίου Νικολάου και των Χανίων. Στα άλλα παιχνίδια, οι γηπεδούχοι συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη.

Στο γήπεδο της Φυλής λοιπόν, ο Θρασύβουλος που βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας υποδέχεται τη Νίκη Βόλου. Οι γηπεδούχοι, μετά τη νίκη τους επί των Χανίων στη «μεγαλόνησο», θέλουν να πάρουν άλλους τρεις βαθμούς και να μείνουν στις κορυφαίες θέσεις. Ιδια ελπίδα, έχουν και οι Βολιώτες που θα επιζητήσουν να κάνουν δύο τις επιτυχίες τους στη Γ' Εθνική.

Στην Κρήτη, ο Αγιος αντιμετωπίζει τα Χανιά. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην τελευταία θέση καθώς γνώρισαν την ήττα στο πρωτάθλημα και τώρα θα κυνηγήσουν τους πρώτους τους βαθμούς στην κατηγορία. Πάντως, περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη έχουν οι γηπεδούχοι λόγω της πολύτιμης βοήθειας που θα έχουν από τους φιλάθλους τους.

Τέλος στην Καστοριά, η ομώνυμη και ιστορική ομάδα δίνει το πρώτο της παιχνίδι τόσο στη Γ' Εθνική όσο και στην έδρα της για φέτος. Ο λόγος είναι η αναβολή του αγώνα με τον Ναυπακτιακό για την 1η αγωνιστική. Ετσι, απέναντι στον Αγιο Δημήτριο στόχος είναι η νίκη, που θα την οδηγήσει στην κορυφή. Αντίθετα, οι Μπραχαμιώτες αναμένεται να παλέψουν για πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής είναι: Βύζας - Ναυπακτιακός, Τρίκαλα - Εργοτέλης, Μαρκό - Ποσειδών Ν.Π., Κιλκισιακός - Εθνικός, Αγροτικός Αστέρας - Λεβαδειακός, Λεωνίδιο - Λάρισα και Αχαρναϊκός - Λύκοι. Ολοι οι αγώνες θα αρχίσουν στις 17:30.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ