Πέμπτη 29 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Ντέρμπι με το... καλημέρα

Ντέρμπι με το... καλημέρα έβγαλε χτες η κληρωτίδα στο πρωτάθλημα χάντμπολ της Α1 Εθνικής κατηγορίας των ανδρών. Συγκεκριμένα, στην πρώτη κιόλας αγωνιστική ο ιδιαίτερα ενισχυμένος φέτος Φίλιππος Βέροιας θα αντιμετωπίσει τον περσινό φιναλίστ των πλέι οφ Δούκα. Ο πρωταθλητής Πανελλήνιος θα υποδεχτεί το νεοφώτιστο ΒΑΟ, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση του Ιωνικού με το Κιλκίς.

Οσον αφορά τη συμμετοχή των ΙΕΚ Ξυνή στο πρωτάθλημα, όλα δείχνουν ότι θα μετέχουν κανονικά σύμφωνα με τις δηλώσεις του εφόρου της ομάδας Γιάννη Βάσιλα. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή το νεοφώτιστο συγκρότημα δεν έχει προπονητή και έχει αποδυναμωθεί το έμψυχο υλικό του.

Ενδεικτικές ήταν και οι δηλώσεις του προέδρου της ΟΧΕ Στέλιου Αγγελούδη: «Θα υπάρχει αυστηρότητα και απόλυτη τήρηση των κανονισμών. Η ανάπτυξη του αθλήματος επιβάλλει ανταγωνισμό στη μεγάλη κατηγορία. Οσοι δεν μπορούν δε θα λάβουν μέρος».

Τέλος, είπε ότι οι αγώνες της Α1 κατηγορίας θα μεταδίδονται από την ΕΤ 3 και γι' αυτή τη χρονιά.

Αναλυτικά η 1η αγωνιστική που θα διεξαχθεί 14 και 15 Σεπτέμβρη: Αρης Νίκαιας - ΠΑΟΚ, Πανελλήνιος - ΒΑΟ, ΣΑΚΑ - Αρχέλαος Κατερίνης, Ιωνικός ΝΦ - Κιλκίς, Αθηναϊκός - ΙΕΚ Ξυνή, Φίλιππος Βέροιας - Δούκας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ