Πέμπτη 29 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Με το μυαλό στην Ξάνθη

Με το βλέμμα στραμμένο στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, είναι άπαντες στον ΠΑΟΚ. Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχει περάσει στο παρελθόν τόσο για τους παίκτες όσο και για τον τεχνικό του συλλόγου, Αγγελο Αναστασιάδη, όπως ο ίδιος τόνισε κατά τη διάρκεια της χτεσινής συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε. Ο Μακεδόνας τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσεχή αντίπαλο του «Δικεφάλου», ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί και στην προσοχή που πρέπει να δείξουν οι παίκτες του στο παιχνίδι αυτό.

«Το μυαλό όλων μας είναι στην αναμέτρηση της Κυριακής με την Ξάνθη. Μπροστά μας έχουμε ν' αντιμετωπίσουμε μια σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει ανοδική πορεία, ενώ στην παρούσα φάση η ψυχολογία της, μετά το εκτός έδρας νικηφόρο αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, είναι ανεβασμένη. Εμείς πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και σοβαροί μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε αυτό που θέλουμε» είπε ο Αναστασιάδης και συνέχισε με την απουσία του Εγκωμίτη από την αναμέτρηση της Κυριακής. «Το άσχημο είναι ότι στο παιχνίδι θα στερηθούμε τις υπηρεσίες του Γιώτη Εγκωμίτη, ο οποίος λόγω προσωπικού προβλήματος πρέπει να φύγει για την Κύπρο».

Για δεύτερη φορά, ο Μακεδόνας τεχνικός, μίλησε για τους «ασπρόμαυρους» και για την όρεξή τους για δουλιά, κάτι που αποτελεί και τον ευχάριστο πονοκέφαλο για εκείνον. «Η ομάδα έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Και τους υπολογίζω όλους, γιατί αξίζουν όχι μόνο με τη συμπεριφορά τους στα αποδυτήρια, αλλά και στον αγωνιστικό χώρο. Είναι γεγονός ότι σαν τμήμα αποτελούμαστε από πολλά άτομα, αλλά αυτός είναι ευχάριστος πονοκέφαλος».

Τέλος, τα... δυσάρεστα προβλήματα δε λείπουν από το σύλλογο της Θεσσαλονίκης και ο τεχνικός του δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε αυτά. «Το ότι ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα με μια μεγάλη νίκη, δε σημαίνει ότι τα πράγματα στην ομάδα είναι ρόδινα. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για να διορθωθούν τα πράγματα. Τα προβλήματα δε λύνονται από τη μια μέρα στην άλλη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ