Πέμπτη 5 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πολιτισμός στο Πέραμα

Αφιέρωμα στον Ζαμπέτα, από την «Ανωτάτη Ζαμπετική»
Αφιέρωμα στον Ζαμπέτα, από την «Ανωτάτη Ζαμπετική»
Με το καθιερωμένο «Ψαράδικο πανηγύρι» και την Κωνσταντίνα στο τραγούδι αρχίζουν αύριο οι φετινές «Φθινοπωρινές εκδηλώσεις» του Δήμου Περάματος, οι οποίες αποτελούν θεσμό για την πόλη και αποτελούν πηγή πολιτισμού, ψυχαγωγίας και διασκέδασης για τους κατοίκους της, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Για πρώτη φορά φέτος, το «Ψαράδικο πανηγύρι» θα πραγματοποιηθεί στο χώρο των 120 στρεμμάτων του Αρμού.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί ως εξής: 11/9: συναυλία Βασίλη Παϊτέρη (Αρμός). 16/9: Συναυλία με τα «Υπόγεια Ρεύματα», συμμετέχουν οι «Motivo 4» (Δημοτικό Στάδιο). 23/9: Βραδιά αφιερωμένη στον Γιώργο Ζαμπέτα με το συγκρότημα «Ανωτάτη Ζαμπετική» και τη συμμετοχή του Μιχάλη Δημητριάδη (Δημοτικό Στάδιο). 25/9: Συναυλία με ερασιτεχνικά συγκροτήματα του Περάματος (Αρμός). 28/9: Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών (Δημοτικό Στάδιο). 30/9: Συναυλία του Βαγγέλη Κορακάκη (Δημοτικό Στάδιο).

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν στις 4 και 5/10 με την παράσταση της Παιδικής Θεατρικής Σκηνής του Δήμου Περάματος «Μια συνάντηση με τον κύριο Ουίλιαμ Σαίξπηρ» στο αμφιθέατρο του 1ου και 3ου Γυμνασίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ