Κυριακή 8 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συκοφάντες αντικομμουνιστές

Οι τρομοκράτες, λένε σκόπιμα κάποιοι και αναπαράγουν τα ΜΜΕ, είναι η εξωκοινοβουλευτική αριστερά και πάει λέγοντας... Και γενικεύεται επαγωγικά το επιδιωκόμενο, απ' αυτούς, συμπέρασμα πως... «ο κομμουνισμός, ο μαρξισμός - λενινισμός, η Αριστερά είναι βία, βγάζει τρομοκράτες, λογής κακούς»!

Σαν απάντηση σε όλα αυτά αρκεί να θυμίσουμε το παρελθόν: Στην ιστορία του τόπου μας η Αριστερά, οι κομμουνιστές είναι δεμένοι με το λαό σε ανοιχτούς μαζικούς λαϊκούς αγώνες και γι' αυτό πάντα συμπορεύονταν με το λαό, είναι ο ίδιος ο λαός... Αντίθετα, η Δεξιά έχει βγάλει τους γερμανοτσολιάδες, τους ταγματασφαλίτες, έχει να επιδείξει τραμπούκους και πιστολάδες, πραγματικούς «ατομικούς» τρομοκράτες. Ελεος, ας μην αντιστρέφονται τα πράγματα! Η ατομική τρομοκρατία στον τόπο μας είναι ταυτισμένη με τη Δεξιά. Ενώ η Αριστερά είναι ταυτισμένη με τους μαζικούς αγώνες του λαού μας. Ας συγκρίνει ο καθένας τους αγώνες του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και τη δράση των Χιτών και ΠΑΟτζίδων π.χ...

Οσον αφορά τις αναφορές όλων των πατενταρισμένων εχθρών της πραγματικής Αριστεράς στα γραπτά των θεωρητικών του Μαρξισμού - Λενινισμού, οι ίδιοι οι αρθρογράφοι έχουν σίγουρα διαβάσει και γνωρίζουν ότι οι μαρξιστές είναι πολέμιοι της ατομικής τρομοκρατίας. Ομως προσπαθούν να προκαλέσουν σύγχυση και να συκοφαντήσουν την Αριστερά αντιστρέφοντας την πραγματικότητα που ξέρουν, επιλέγοντας και προβάλλοντας αποσπασματικά κάποια τσιτάτα και επιχειρώντας να ταυτίζουν την επαναστατική βία -μόνη αποδεκτή από τους μαρξιστές μορφή βίας - με την ατομική τρομοκρατία.

Από αυτόν το νέο αντικομμουνιστικό αγώνα (που συστρατεύονται όλοι οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι εργολάβοι του αντικομμουνισμού) δε θα μπορούσε να λείψει και ο γνωστός κ. Γ. Μαρίνος ευρωβουλευτής της ΝΔ, που ζήλεψε το άλλο στέλεχός της τον Α. Ανδριανόπουλο, στέλεχος του συγκροτήματος Λαμπράκη. Για το πόσο αντικειμενικοί είναι όλοι αυτοί αρκεί να αναφερθεί πως για να τεκμηριώσουν τις αντικομμουνιστικές τους ψυχώσεις επικαλούνται το γνωστό λιβελογράφημα - βόθρο «η μαύρη βίβλος του κομμουνισμού» εντεταλμένων κονδυλοφόρων.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ
Αθήνα

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εκδήλωση του ΚΜΕ (2009-01-22 00:00:00.0)
Αναβολή εκδήλωσης του ΚΜΕ (2008-12-13 00:00:00.0)
Το όνομα σύμβολο... (2008-01-20 00:00:00.0)
Θεμελιωτής του μαρξισμού στην εποχή του ιμπεριαλισμού (2000-04-23 00:00:00.0)
Ακόμη πιο αποφασιστική ανάπτυξη της δράσης του (2000-03-24 00:00:00.0)
Στα 120 χρόνια από τη γέννηση του Στάλιν (1999-12-21 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ