Σάββατο 7 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΙΩΝΙΚΟΣ
Πίστωση χρόνου από Καβαλί

Πίστωση χρόνου ζήτησε ο Ζαν Μισέλ Καβαλί, ώστε να φανούν τα αποτελέσματα της προετοιμασίας του Ιωνικού. Ο τεχνικός των Νικαιωτών, με δηλώσεις του μίλησε για το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής και για τη δύσκολη κούρσα που έχει η ομάδα του.

Για το πρωτάθλημα, ο Καβαλί τόνισε πως είναι συναρπαστικό και πως δεν έλειψαν οι εκπλήξεις. «Στο ελληνικό ποδόσφαιρο, υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές και οι ομάδες είναι ιδιαίτερα ισχυρές με αποτέλεσμα να γίνονται αμφίρροποι αγώνες και σε τελική ανάλυση ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα, από το οποίο όπως είδαμε δε λείπουν οι εκπλήξεις», ενώ για τον Ιωνικό είπε: «Εμείς δημιουργούμε μια νέα ομάδα. Κάναμε μια πολύ καλή όσο και σκληρή προετοιμασία, τα αποτελέσματα της οποίας θα φανούν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, που αποτελείται από μια σειρά αγώνων και όλοι θα κριθούμε από το τελικό αποτέλεσμα και όχι από τα αποτελέσματα σε έναν ή δύο αγώνες».

Για τη συνέχεια, ο Γάλλος τεχνικός εμφανίστηκε αισιόδοξος τονίζοντας πως ο Ιωνικός βαδίζει στο σωστό δρόμο και από αγώνα σε αγώνα θα παρουσιάζεται καλύτερος προκειμένου να αποδείξει ότι είναι μια σοβαρή ομάδα με φιλοδοξίες και στόχους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ