Κυριακή 15 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Η ώρα των μικρομεσαίων

Μετά από δυο χρόνια Προοδευτική και Ξάνθη θα κοντραριστούν για το πρωτάθλημα

Sportidea

Μετά από δυο χρόνια Προοδευτική και Ξάνθη θα κοντραριστούν για το πρωτάθλημα
Στη... σκιά των μεγάλων συμφερόντων που ταλάνισαν τη βδομάδα που μας πέρασε το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής Κατηγορίας και που όσο πάει εξουδετερώνουν την ουσία του ποδοσφαίρου στη χώρα μας, διεξάγεται σήμερα το κυρίως πιάτο της 3ης αγωνιστικής, των... μικρομεσαίων, στο πρωτάθλημα της μεγαλύτερης κατηγορίας. Ολα τα παιχνίδια που πραγματοποιούνται σίγουρα προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον, αφού ακόμα είναι η αρχή και οι εκπλήξεις βρίσκουν πιο... πρόσφορο έδαφος να δώσουν το «παρών».

Με στόχο να διατηρήσει τα κεκτημένα, δηλαδή την πρώτη θέση της βαθμολογίας, η έκπληξη της περασμένης αγωνιστικής, η Προοδευτική, υποδέχεται την Ξάνθη (17.00). Με τον αέρα από τη «Λεωφόρο» να πνέει ακόμα πάνω από το στρατόπεδό της η ομάδα του Κορυδαλλού θεωρεί ότι μπορεί να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις κόντρα σε άλλη μια... ευρωπαϊκή ομάδα και να κατακτήσει τρεις πολύτιμους βαθμούς. Ο τεχνικός της, Σούλης Παπαδόπουλος, με εξαίρεση την απουσία του χειρουργημένου στους χιαστούς Σωτήρη Τσαγκαβέλη, τρίβει τα χέρια του για την αγωνιστική κατάσταση των παιχτών του, ιδιαίτερα μετά την επιστροφή στις κανονικές προπονήσεις των Αλμανίδη, Παπασταθόπουλου, Γιαννενάκη, αλλά και του Κουλοχέρη ο οποίος ξεκουράστηκε μετά τη συμμετοχή του στην εθνική μας ομάδα των Ελπίδων. Στην αντίπερα όχθη, μπορεί όλοι στο στρατόπεδό της Ξάνθης να «ζουν» και να «αναπνέουν» σε ρυθμούς ΟΥΕΦΑ, όμως ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Καραγεωργίου, συνέστησε στους παίχτες του προσοχή για το σημερινό αγώνα, τονίζοντας πώς στο μυαλό όλων πρέπει να βρίσκεται ο Κορυδαλλός και όχι η Λάτσιο, αφού θεωρεί πώς ο βαθμός της ισοπαλίας στην προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΟΚ, ήταν στραβοπάτημα.

Στο μεταξύ, ο συμπολίτης του «Δικεφάλου», Αρης, καλείται σήμερα εκτός έδρας κόντρα στο Αιγάλεω (19.00) να υπερασπιστεί την 3η θέση της βαθμολογίας στην οποία βρέθηκε μετά τη νίκη του στην προηγούμενη αγωνιστική επί του Πανιωνίου. Η πολύπαθη, λόγω διοικητικών και εξωαγωνιστικών προβλημάτων, ομάδα της Θεσσαλονίκης, παρά τις ταλαντεύσεις που έζησε ακόμα μια φορά τη βδομάδα που μας πέρασε, πιστεύει ότι θα καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο του πολύ μαχητικού στην έδρα του Αιγάλεω και να κερδίσει τους τρεις βαθμούς, αλλά και λίγες στιγμές... ευτυχίας. Από την άλλη πλευρά, παίχτες και προπονητής της αθηναϊκής ομάδας δηλώνουν έτοιμοι να παλέψουν για τη σημαντική νίκη, ενώ έχουν εναποθέσει και πολλές από τις ελπίδες τους να κατακτήσουν τους τρεις πολύτιμους για τη συνέχεια βαθμούς, στη συμπαράσταση του κόσμου τους.

Πανιώνιος και Παναχαϊκή θα κοντραριστούν στη Νέα Σμύρνη

Sportidea

Πανιώνιος και Παναχαϊκή θα κοντραριστούν στη Νέα Σμύρνη
Την ίδια ώρα, με στόχο να επανέλθει στις νίκες, ο Πανιώνιος υποδέχεται σήμερα την Παναχαϊκή (20.00). Μετά την άσχημη εμφάνισή τους στον αγώνα Κυπέλλου με το Μαρκό - που είχε ως συνέπεια οι Νεοσμυρνιώτες να «τ' ακούσουν» από τον Αχιλλέα Μπέο - αλλά και την απώλεια βαθμών στο Χαριλάου, οι παίχτες της αθηναϊκής ομάδας θέλουν σήμερα να μπουν σε τροχιά νίκης. Στο αντίπαλο στρατόπεδο οι Πατρινοί θα επιδιώξουν, μέσα σε μια καυτή έδρα, τη νίκη προκειμένου να κατακτήσουν τους πρώτους τους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Σε άλλο παιχνίδι ο ουραγός ΟΦΗ φιλοξενείται από τον 9ο μέχρι στιγμής στη βαθμολογία Ακράτητο (17.00). Οι Κρητικοί μετά τα άσχημα αποτελέσματα των δύο πρώτων αγωνιστικών, θέλουν πάση θυσία να πάρουν τους τρεις βαθμούς προκειμένου να αναζωπυρώσουν το ηθικό τους, ενώ η ομάδα των Λιοσίων θεωρεί πώς με την πίεση της «καυτής» της έδρας θα μπορέσει να συνεχίσει στο θεσμό νικηφόρα. Στο ντέρμπι των τελευταίων στρωμάτων της βαθμολογίας, ο Ιωνικός - ο οποίος έχει μόλις ένα βαθμό - υποδέχεται τα Γιάννενα (17.00) που δεν έχουν βαθμό.


Τον Αρη θα φιλοξενήσει το Αιγάλεω

Sportidea

Τον Αρη θα φιλοξενήσει το Αιγάλεω

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ