Τετάρτη 11 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Ζητείται ηρεμία

Υπό το βάρος των εξελίξεων στο τηλεοπτικό πεδίο και ό,τι αυτές συνεπάγονται για την ΑΕΚ, ενόψει του ντέρμπι με το Παναθηναϊκό, καταβάλλεται «σκληρή» προσπάθεια ώστε οι «κιτρινόμαυροι» να διατηρήσουν την (όποια) ηρεμία και αυτοσυγκέντρωσή τους. Ο Μπάγεβιτς, που σήμερα θα μεταβεί στο Βέλγιο για την παρακολούθηση της Γκενκ, και οι συνεργάτες του «παλεύουν» να κρατήσουν το νου των παιχτών συγκεντρωμένο στις υποχρεώσεις (Κασσάνδρα κύπελλο, ΠΑΟ πρωτάθλημα).

Η διοίκηση, από την πλευρά της, αναζητεί λύσεις στα οικονομικά, «μοναχικές» ή ομαδικές (δηλαδή τηλεοπτικά και άλλα έσοδα από δικές της πηγές ή «πακέτο» μαζί με τους άλλους ενδιαφερομένους). Ταυτόχρονα περιμένει αγωνιωδώς την ετυμηγορία των εκπροσώπων από την ΟΥΕΦΑ που σήμερα θα εξετάσουν το γήπεδο για να δώσουν ή όχι την έγκρισή τους για χρησιμοποίησή τους στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ευχάριστα πάντως, έστω και προσωρινά, είναι τα νέα από το «μέτωπο Φερουζέμ». Χτες η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΑΕ, με ψήφους 5 υπέρ και 0 κατά, απέρριψε την προσφυγή του παίχτη κατά της ΠΑΕ. Βέβαια ο Βραζιλιάνος θα εφεσιβάλει την απόφαση και φυσικά θα προσφύγει και στη ΦΙΦΑ. Οσονούπω, πάντως, θα επισημοποιηθεί και το πόρισμα του γραφολόγου για τη φερόμενη υπογραφή Φερουζέμ στην υποτιθέμενα κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου και η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της...

  • Ο Τότι, που στα τέλη Αυγούστου τραυματίστηκε στο γόνατο, αναμένεται τελικά ότι θα έρθει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Ρόμα στη Ν. Φιλαδέλφεια για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ