Πέμπτη 12 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πέρασαν τα φαβορί

Πληκτικό και «άχρωμο» μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί το 2ο ματς μεταξύ της ΑΕΚ και της Κασσάνδρας που διεξήχθη στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο πλαίσιο του Α' Γύρου του Κυπέλλου. Από τη μια ο γκρίζος ουρανός, από την άλλη η αφλογιστία και των δύο αντιπάλων στην επίθεση που έφερε το ισόπαλο 0-0, κράτησαν σε χαμηλά επίπεδα τη διάθεση εκτός και εντός αγωνιστικού χώρου. Απόρροια της αναμέτρησης, ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς να προβληματιστεί για την ιδιαίτερα χαμηλή απόδοση των αναπληρωματικών που χρησιμοποίησε και οι μετρημένοι στα... δάχτυλα φίλαθλοι της «Ενωσης» να χαρούν μόνο για την πρόκριση της ομάδας τους. Σημειώνεται ότι η ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι είχε επιβληθεί με 3-1.

ΑΕΚ: Ατματσίδης, Κωστένογλου, Μαϊστρέλης, Κρέικ, Γεωργάτος (54' Γεωργέας), Λάκης, Πριέτο, Σεντένο (46' Κατσουράνης), Κάππος, Λάκης, Κωνσταντινίδης, Κωστής (79' Πετκόφ).

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ: Καρατζιώβαλης, Φυντανίδης, Σαϊτιώτης (67' Ντάμπιτς), Μπλιθικιώτης, Νταγκουνάκης, Τρούπκος, Βλαχούδης, Ντομορό (83' Ντραγκίσεβιτς), Καστανιώτης, Ποδαράς, Καπαγιαννίδης (86' Γραμμένος).

Την ίδια ώρα, την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, πήρε το Αιγάλεω, το οποίο στη δεύτερη αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα, αναδείχτηκε ισόπαλο με 3-3. Στη συναρπαστική αναμέτρηση που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον, το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Συμεωνίδη. Ομως οι γηπεδούχοι με τρία τέρματα των Μπεκιάρη (10'), Τσάτσου (44') και Μπενίσκου φάνηκε να κρατούν την τύχη της πρόκρισης στα χέρια τους. Οχι όμως για πολύ, αφού το «Σίτι» μέσα σε 8' λεπτά ισοφάρισε τον αγώνα με γκολ των Παπουτσή (62') και Ουάνγκα (70') και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης. Οσον αφορά στο ζευγάρι Καλαμάτα - Κιλκισιακός, οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα, όμως την πρόκριση πήρε η ομάδα της Μεσσηνίας που στο πρώτο παιχνίδι είχε επικρατήσει με 2-1.

  • Σε εξ αναβολής αγώνα για την πρεμιέρα της Γ' Εθνικής, η Καστοριά επικράτησε εκτός έδρας του Ναυπακτιακού Αστέρα με 3-0 και σκαρφάλωσε στην 9η θέση της βαθμολογίας. Σημειώνεται ότι το παιχνίδι είχε αναβληθεί λίγο πριν την έναρξή του αφού η Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης, δεν μπορούσε να εγγυηθεί για την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή του.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ