Σάββατο 14 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
«Επιστροφή στην αθωότητα»

Η πρώτη αγάπη δεν ξεχνιέται ποτέ... Οταν ο Αντρέας ανακαλύπτει ότι ζει στην ίδια πόλη με τον παιδικό του έρωτα, την Κλερ, της γράφει ένα γράμμα επιδιώκοντας να την ξαναδεί. Εκείνη δέχεται διστακτικά και ανάμεσά τους ξυπνάει το παλιό εφηβικό πάθος, που δεν έχει σβήσει παρά τα πενήντα χρόνια που έχουν περάσει.

Μπορούν να γυρίσουν πίσω το χρόνο; Ο Αντρέας θα το ήθελε, όμως η Κλερ είναι εδώ και χρόνια παντρεμένη με κάποιον που αγαπά πολύ, και η τελική της επιλογή είναι πραγματικά δύσκολη...

Μια ιστορία για το πάθος και την τρυφερότητα αυτή τη φορά σε λίγο μεγαλύτερες ηλικίες, από τον βετεράνο Αυστραλό δημιουργό Πολ Κοξ, ο οποίος έχει αποδείξει μέσα από το πλούσιο έργο του την «εμμονή» του για τις ανθρώπινες σχέσεις ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες, γονείς και παιδιά.

Η αγάπη ποτέ δεν πεθαίνει. Αυτό ακριβώς πραγματεύεται η «Επιστροφή στην αθωότητα» και το κάνει αρκετά καλά, χωρίς υπερβολές και περιττές κινήσεις της κάμερας, αλλά ήρεμα και με χαμηλούς τόνους ξετυλίγει μια ανθρώπινη ιστορία υποστηριγμένη απόλυτα και από τους τρεις θαυμάσιους ηθοποιούς, που μας χαρίζουν δυο τρυφερά απολαυστικές ώρες γεμάτες αισιοδοξία και... καλή ζωή.

«Innocene». Κοινωνική περιπέτεια αυστραλιανής παραγωγής 2000. Σκηνοθεσία / Σενάριο: Πολ Κοξ. Με τους: Τζούλια Μπλέικ - Τσαρλς Τίνγκγουσλ - Τέρι Νόρις - Ρόμπερτ Μενζίζ - Μάρτα Ντίσελνζορπ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ