Κυριακή 22 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ο αφοσιωμένος...

«Αφοσιωμένος στην Αθήνα» είναι το σύνθημα της γιγαντοαφίσας του υποψήφιου δημάρχου Χρ. Παπουτσή. Και δεν υπάρχουν, βέβαια, επεξηγήσεις για τους τομείς και τον τρόπο με τον οποίο θα εκφραστεί αυτή η αφοσίωση. Ωστόσο, δείγματα των τομέων που προτάσσει και είναι αφοσιωμένος ο υποψήφιος δήμαρχος υπάρχουν στην εκλογική διακήρυξή του.

Στα επιτεύγματά του ως επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Ενωση αναφέρεται -πρώτο στη σειρά- η «δημιουργία της ευρωπαϊκής εσωτερικής αγοράς ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου». Να λοιπόν γιατί τσουρουφλάνε οι τιμές της κιλοβατώρας και γιατί γίνονται παρανάλωμα εργάτες στα εργοτάξια της ΔΕΗ.

Στα επιτεύγματά του ως υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας αναφέρεται -πάλι πρώτο- η «απελευθέρωση της Ακτοπλοΐας με την κατοχύρωση του δημοσίου συμφέροντος και των δικαιωμάτων των ναυτικών». Τέτοιου είδους αφοσίωση αποχαλίνωσε την ασυδοσία του εφοπλιστικού κεφαλαίου και οδήγησε στο ναυάγιο του «Σάμινα» πνίγοντας 80 ανθρώπους. Δείχνοντας την ίδια αφοσίωση και ο διάδοχός του στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας Γ. Ανωμερίτης έχει ντυμένους τους ναυτεργάτες στο χακί!

Εμείς ένα θα πούμε: Η Αθήνα χρειάζεται την αφοσίωση στο λαό και τα προβλήματά του και όχι οσφυοκάμπτες στους «έχοντες και κατέχοντες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ