Σάββατο 28 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
«ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ » ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
Επιχείρηση φίμωσης καταγγέλλει ο Γ. Πάντζας

Την έντονη διαμαρτυρία του, για τη φίμωση της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» Ανατολικής Αττικής, που επιχειρείται από τις υπηρεσίες του Δήμου Ραφήνας, εξέφρασε ο υποψήφιος νομάρχης Γιώργος Πάντζας, με επιστολή του και με τηλεφωνική του παρέμβαση προς τον δήμαρχο της πόλης Α. Κεχαγιόγλου.

«Η αφαίρεση και χωρίς την όποια ενημέρωσή μας, για δεύτερη φορά, των πανό και αφισών μας, κάθε άλλο παρά δημοκρατική ευαισθησία προδίδουν», επισημαίνει στην επιστολή του ο Γ. Πάντζας. Τονίζει ότι η παράταξη δε διαθέτει άλλον τρόπο προβολής, υπογραμμίζει ότι η ΝΑΣ θα συνεχίσει την προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών και καλεί τον δήμαρχο να επανέλθει στην τάξη.

Σημειώνεται ότι την ίδια ώρα που ο δήμαρχος προχωράει στο «κατέβασμα» των αφισών και πανό της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» Ανατολικής Αττικής, υπάρχουν προπαγανδιστικά πανό και αφίσες του δήμου και του ίδιου σε ολόκληρη την πόλη, ενώ η πλατεία της Ραφήνας έχει γεμίσει με περίπτερα και δικό του προπαγανδιστικό υλικό. Φαίνεται ότι ο Α. Κεχαγιόγλου δεν αρκείται στο μηχανισμό του δήμου, που τον έχει διαθέσει εξ ολοκλήρου για την επανεκλογή του...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ