Παρασκευή 4 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Τηλεόραση
Κινηματογράφος και θέατρο στον «Alpha»

Ο Ζεράρ Ντεπαρτιέ και ο Τζέρεμι Αϊρονς στην ταινία «Ο άνθρωπος με τη σιδερένια μάσκα»
Ο Ζεράρ Ντεπαρτιέ και ο Τζέρεμι Αϊρονς στην ταινία «Ο άνθρωπος με τη σιδερένια μάσκα»
Γνωστά ονόματα της έβδομης τέχνης όπως οι Ντάστιν Χόφμαν, Τομ Κρουζ, Τζον Μάλκοβιτς, Ζεράρ Ντεπαρτιέ, Τζέρεμι Αϊρονς, Μάικλ Ντάγκλας, Λεονάρντι ντι Κάπριο, Μελ Γκίμπσον, Μπρους Γουίλις και Ντάνι ντε Βίτο πρωταγωνιστούν σε ταινίες που θα μεταδώσει ο Alpha αυτό το χειμώνα. Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία μεταξύ άλλων να παρακολουθήσουν τις ταινίες «Ο άνθρωπος με τη σιδερένια μάσκα», «Υπόθεση Τόμας Κράουν», «Στο μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς», «Ο ταλαντούχος κύριος Ριπλέι», «Ευγένιος Ονέγκιν», «Ο μαφιόζος της διπλανής πόρτας», «Χορεύοντας τη Λουνάσα», «Εις το όνομα της τιμής», «Σουπερνόβα» και «Ξαναγύρισε κοντά μου».

Ο Alpha φέτος θα μεταδώσει και ενδιαφέρουσες θεατρικές παραστάσεις, όπως τη «Δωδεκάτη νύχτα» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ που παρουσίασε το καλοκαίρι το «Θεατρικό σανίδι». Το έργο του Μπέρτολτ Μπρεχτ «Μάνα κουράγιο» που παίχτηκε από το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Σερρών. Θα μεταδοθούν επίσης η «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη όπως την ανέβασε στη σκηνή η «Θεατρική διαδρομή», «Το παραμύθι χωρίς όνομα» του Ιάκωβου Καμπανέλλη που παρουσιάστηκε από το «Θεσσαλικό Θέατρο», καθώς και το έργο των Αγκάθα Κρίστι και Ρόμπερτ Τόμας «Ο δολοφόνος είναι εδώ» που ανέβηκε στο «Θέατρο Σμαρούλα Γιούλη».

Στο πρόγραμμα της νέας τηλεοπτικής σεζόν η τηλεόραση του Alpha παρουσιάζει και νέες ελληνικές σειρές, ορισμένες από τις οποίες ήδη έχουν κάνει την πρεμιέρα τους. «Αχ και να 'ξερες» είναι ο τίτλος της ελληνικής σειράς που σκηνοθέτησε ο Πάνος Κοκκινόπουλος. Το σενάριο είναι του Αποστόλη Τσαουσόγλου και πρωταγωνιστούν οι Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Σμαράγδα Καρύδη, Παναγιώτα Βλαντή, Κωνσταντίνος Καζάκος κ.ά. Τέσσερις φίλες είναι τα κεντρικά πρόσωπα της σειράς του Βασίλη Νεμέα «Φίλες». Παίζουν οι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Μαρία Πρωτόπαππα, Αγγελική Δημητρακοπούλου, Ντενίζ Μπαλτσαβιά και Χριστίνα Αλεξανιάν. Τριάντα χρόνια στη σκιά ενός παράφορου έρωτα ζουν οι ήρωες της σειράς «Χορεύοντας στη σιωπή» που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Κορδέλας και η οποία είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Γιώργου Πολυράκη. Πρωταγωνιστούν οι Ακης Σακελλαρίου, Αθηνά Μαξίμου και Αλέκος Συσσοβίτης. Η Αννα Παναγιωτόπουλου και η Νένα Μεντή πρωταγωνιστούν στη σειρά «Πάτρα - Βενετία» σε σκηνοθεσία Κώστα Κιμούλη. Τέλος, ο Νίκος Ζαπατίνας σκηνοθέτησε τη «Miss Νταίζη» με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Παρτσαλάκη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ και Ζέτα Μακρυπούλια.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Θέατρο πέρα από τα όρια» (2010-04-27 00:00:00.0)
«Θεϊκή» καρδιά (2007-01-04 00:00:00.0)
Μια πολύκροτη ιστορία (2004-06-12 00:00:00.0)
«Μυστικά της κρεβατοκάμαρας» (2002-03-17 00:00:00.0)
Μακριά από το αγριεμένο πλήθος (1996-10-04 00:00:00.0)
Βενετσιάνικες νύχτες κινηματογράφου (1996-08-29 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ