Σάββατο 5 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Ιδια «συνταγή»

Διαψεύδοντας τις εκτιμήσεις-φήμες, μετά την ήττα από την Ισπανία, ο Ρεχάγκελ δε διαφοροποίησε τις επιλογές του. Χτες ανακοίνωσε την αποστολή για τα παιχνίδια με Ουκρανία (12/10) και Αρμενία (16/10), στην οποία δεν υπάρχουν αλλαγές. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έκρινε πως δεν του χρειάζεται ούτε ο πολύ φορμαρισμένος Μιχάλης Καψής. Την 20άδα πλαισιώνουν οι Νικοπολίδης, Χαλκιάς, Πατσατζόγλου, Νταμπίζας, Κυργιάκος, Φύσσας, Βενετίδης, Σεϊταρίδης, Μπασινάς, Καφφές, Λάκης, Γιαννακόπουλος, Νικολαΐδης, Χαριστέας, Βρύζας, Καραγκούνης, Δέλλας, Ζαγοράκης, Γεωργιάδης, Τσάρτας.

Από την πλευρά του ο εκλέκτορας των Ελπίδων, για τ' αντίστοιχα παιχνίδια στις 11 και 15/10, κάλεσε τους Αγρίτη, Αμανατίδη, Βαγγελή, Βάλλα, Βούλγαρη, Βύντρα, Γαβριλόπουλο, Γαλανόπουλο, Γιάννου, Κουλοχέρη, Μελαμπιανάκη, Μώρα, Νταγκουνάκη, Παπαδόπουλο, Σαλπιγγίδη, Σπέρτο, Τζόρβα, Φωτάκη, Χρήστου.

Στη ...μάχη οι παίδες

Με πλεονέκτημα την έδρα (τα παιχνίδια διεξάγονται στην Αχαΐα) ξεκινάει σήμερα η προσπάθεια της Εθνικής παίδων για πρόκριση στα τελικά του οικείου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Πρώτος αντίπαλος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος το Λιχτενστάιν. Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Κούλης Καραταΐδης, εκτιμά πως «είμαστε έτοιμοι. Τα παιδιά είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα. Είμαστε αισιόδοξοι για την τελική έκβαση του τουρνουά. Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος, η κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου μας στην πρώτη προκριματική φάση». Ο αρχηγός της Εθνικής μας, Γιώργος Στεργαλάς, πρόσθεσε: «Η κρυφή ελπίδα για το κάτι παραπάνω, που είναι η συμμετοχή στην τελική φάση». Το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων: ΣΗΜΕΡΑ: Ελλάδα-Λιχτενστάιν (Κάτω Αχαΐα, 15.30), Μολδαβία-Σλοβακία (Καλάβρυτα, 15.30). ΔΕΥΤΕΡΑ: Ελλάδα-Μολδαβία (Αίγιο, 15.30), Λιχτενστάιν-Σλοβακία (Πάτρα, 15.30). ΤΕΤΑΡΤΗ: Σλοβακία-Ελλάδα (Πάτρα, 15.30), Λιχτενστάιν-Μολδαβία (Κάτω Αχαΐα, 15.30).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ