Τετάρτη 16 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Αρχίζουν τα δύσκολα

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης για το 2002 ομάδα του Μαγδεμβούργου, η φιναλίστ της διοργάνωσης Φότεξ Ουγγαρίας και η Βίσλα Μπλοκ Πολωνίας είναι οι αντίπαλες του Πανελληνίου στον 1ο Ομιλο του Τσάμπιονς Λιγκ χάντμπολ των ανδρών. Στο στρατόπεδο του συλλόγου των Ολυμπιονικών, επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για τους αγώνες, ενώ ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Κρανάκης δήλωσε: «Δε θα σταθούμε στο αν είναι δύσκολη περισσότερο ή λιγότερο από το αναμενόμενο η κλήρωση. Ο Πανελλήνιος έχει κάνει μέχρι τώρα μια τρελή πορεία. Το ζητούμενο είναι η εμπειρία. Εχουν πολλά να πάρουν οι παίκτες του Πανελληνίου από τα παιχνίδια και πολλά να δώσουν».

Παράλληλα στις 12:00 το μεσημέρι θα γίνει η κλήρωση των ευρωπαϊκών κυπέλλων γυναικών. Στην κληρωτίδα θα μπουν η Αναγέννηση Αρτας, οι Ελπίδες Δράμας, ο Θρίαμβος Πάτρας και ο Μακεδονικός.

Τέλος, με τους αγώνες για την 6η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: ΒΑΟ - Κιλκίς, Αρης Ν. - Ιωνικός, Πανελλήνιος - ΣΑΚΑ, Φίλιππος - Αρχέλαος και Δούκας - Αθηναϊκός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ