Τρίτη 22 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Κόκκινα χαμόγελα

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μόνος από ελληνικής πλευράς που χαμογέλασε από την κλήρωση της επόμενης φάσης των ευρωπαϊκών κυπέλλων που πραγματοποίησε η ΛΕΝ. Αντίθετα Εθνικός και Παναθηναϊκός έπεσαν στα βαθιά και έχουν δύσκολη αποστολή.

Συγκεκριμένα, στο Τσάμπιονς Καπ οι πρωταθλητές Ευρώπης «ερυθρόλευκοι»... έτυχαν ευνοϊκής μεταχείρισης από την κληρωτίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, καθώς θα μετέχουν σε ιδιαίτερα βατό όμιλο με αντιπάλους που θεωρούνται του... χεριού τους. Ο Ολυμπιακός από τις 8-12 του Νοέμβρη θα μετέχει στον όμιλο του Βελιγραδίου και θα κληθεί να αντιμετωπίσει την «οικοδέσποινα» των αγώνων Παρτιζάν Βελιγραδίου, τη σλοβακική Νοβάκι και τη ρουμανική Ραπίντ Βιέννης.

Αντίθετα, πιο δύσκολα θα είναι τα πράγματα για τους εκπροσώπους μας στο ΛΕΝ ΤΡΟΦΙ, αφού Εθνικός και Παναθηναϊκός θα βρουν στον δρόμο τους σπουδαία ονόματα του χώρου. Οι «κυανόλευκοι» που θα είναι οικοδεσπότες του καινούριου ομίλου κληρώθηκαν να αντιμετωπίσουν την κάτοχο του θεσμού ιταλική Μπρέσια, την ουγγρική Βαζούτας, την ισπανική Καταλούνια και τη ρωσική Βόλκογκραντ.

Μια από τα ίδια ισχύουν και για τον Παναθηναϊκό που θα ταξιδέψει στη Σαβόνα της Ιταλίας για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, την ισπανική Μπαρτσελονέτα και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Σημειώνεται ότι στην επόμενη φάση περνούν οι δυο πρώτες ομάδες του ομίλου.

Υπενθυμίζεται ότι στα ευρωπαϊκά κύπελλα μετέχει και η Βουλιαγμένη η οποία για το Κύπελλο Κυπελλούχων θα αντιμετωπίσει την ίδια περίοδο στην Κωνσταντινούπολη τη Γαλατάσεραϊ, την Ντιναμό Κιέβου και τη ρωσική Σπαρτά Λουκόιλ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ