Τρίτη 22 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ανοιχτοί λογαριασμοί

Στον επαναληπτικό αγώνα της Θεσσαλονίκης θα λύσουν τις διαφορές τους Ηρακλής και Πανιώνιος μετά το 0-0 της Ν. Σμύρνης

Ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό, άφησαν Ηρακλής και Πανιώνιος, μετά τη «λευκή» ισοπαλία, 0-0, στη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Παράλληλα, φάνηκε η έλλειψη αγώνων στα πόδια των παικτών, καθώς δεν είναι και λίγες οι μέρες χωρίς επίσημα παιχνίδια.

Στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας, οι γηπεδούχοι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι μετά τον αποκλεισμό τους από το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, προσπάθησαν να πάρουν ένα θετικό για τη ρεβάνς αποτέλεσμα αλλά δεν μπόρεσαν να τα καταφέρουν, καθώς είχαν απέναντί τους τόσο τους «κυανέρυθρους» αμυντικούς όσο και τον Ντρόμπνι που βρέθηκε σε καλή αγωνιστική ημέρα. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που έσωσε την εστία του από παραβιάσεις, με πιο σημαντική αυτή του τελευταίου λεπτού που απέκρουσε σε κόρνερ το φάουλ του Γκώνια. Από την άλλη, παρά τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησαν, οι Νεοσμυρνιώτες έχουν το «πάνω χέρι» για την πρόκριση, στον επαναληπτικό που θα γίνει στην Αθήνα. Από τους «κυανόλευκους» ξεχώρισαν οι Γκώνιας και Νεμπεγλέρας, ενώ από τον Πανιώνιο φάνηκαν περισσότερο οι κινητικοί Πίντε και Λάλικ.

Ηρακλής: Χαλκιάς, Φρέιντε (80' Χατζί), Νεμπεγλέρας, Κυριαζής, Ξενίδης, Μιλόγεβιτς, Στολτίδης, Γκώνιας, Μίετσελ, Κατσαμπής, Μουράτι (62' Χάγκαν). Πανιώνιος: Ντρόμπνι, Φερεκίδης, Βλτσεκ, Χορκί, Ερόλ, Μπελά (71' Χασιώτης), Λαγωνικάκης, Πίντε, Μάντζιος, Λάλικ, Ραγκουέλ (46' Σίλιακ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ