Σάββατο 2 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Δυνάμωμα του ρόλου του για ανάπτυξη των αγώνων

Συνεχίζονται οι αρχαιρεσίες του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας που πραγματοποιούνται στα κατά τόπους Παραρτήματα και στα κεντρικά γραφεία.

Η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των εργαζομένων του κλάδου σε αυτές θα επιβεβαιώσει ότι οι αγώνες που έδωσε το Συνδικάτο όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, με σταθερό ταξικό προσανατολισμό και ειδικά οι αγώνες για το Ασφαλιστικό ατσάλωσαν ακόμα περισσότερο τους οικοδόμους. Παράλληλα, θα δυναμώσει το ρόλο του ίδιου του Συνδικάτου για την οργάνωση των εργαζομένων στους χώρους δουλιάς και την ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη των αγώνων τους ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική και στη σύγκρουση με τις δυνάμεις του κεφαλαίου.

Και με αυτούς τους στόχους, τα μέλη και τα στελέχη του Συνδικάτου δεν αφήνουν να πάει ούτε λεπτό χαμένο. Αξιοποιούν κάθε στιγμή, προκειμένου να ενημερώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους συναδέλφους τους για τη σημασία αυτών των αρχαιρεσιών. Για να ανοίξουν μια ουσιαστική πολιτική και ιδεολογική συζήτηση, ώστε ακόμα περισσότερες δυνάμεις να μπουν στη δράση, να συμβάλουν στον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, αλλά και να καταδικάσουν τους φορείς της.

Επιχειρεί να παρεμποδίσει η ΠΑΣΚΕ

Για μία ακόμη φορά το ΠΑΣΟΚ μαζί με την ΠΑΣΚΕ και πρωτεργάτη τον απεργοσπάστη, κυβερνητικό υπάλληλο, πρόεδρο του ΕΚΑ Φελώνη, προσπαθούν να χτυπήσουν το ταξικό Συνδικάτο των Οικοδόμων.

Εστησαν μηχανισμό θέλοντας να τρομοκρατήσουν και να παρεμποδίσουν να εκφραστεί η αγωνιστική θέληση των οικοδόμων και μέσα από τις εκλογές που γίνονται την περίοδο αυτή.

Αυτός ο μηχανισμός, με επικεφαλής το γνωστό κοπέλι τους στο χώρο των οικοδόμων Καραγιάννη, προσπάθησαν να παρεμποδίσουν τους οικοδόμους στο Παράρτημα του Κέντρου να ψηφίσουν, δημιουργώντας κλίμα αμφιβολιών για τις διαδικασίες, διαδίδοντας ότι το Συνδικάτο παρανομεί. Απείλησαν δε, ότι θα σύρουν τη διοίκηση στα δικαστήρια όπως έκαναν και στις προηγούμενες εκλογές.

Ακόμη, σε αυτή τους την προσπάθεια έφτασαν στο σημείο να απειλήσουν τα στελέχη του ΠΑΜΕ και το γενικό γραμματέα του ΕΚΑ Γ. Πέρρο.

Καλούμε τους οικοδόμους να απαντήσουν με τη μαζική παρουσία τους στις εκλογές, ψηφίζοντας τον Πανοικοδομικό Ταξικό Ενωτικό Συνδυασμό.

Να τσακίσουν τους διεφθαρμένους εργατοπατέρες της ΠΑΣΚΕ. Εμπρός για ακόμη μαζικότερο ταξικό Συνδικάτο, στους νέους αγώνες που έρχονται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ