Τετάρτη 6 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Λεπτές ισορροπίες...

Αρκετά «λεπτές» φαίνεται πως παραμένουν οι ισορροπίες στην ΑΕΚ, παρά τη μέχρι τώρα (μάλλον καλύτερη του αναμενομένου) πορεία της. Μπορεί το Σάββατο οι «κιτρινόμαυροι» να έχουν ένα σημαντικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά η απαραίτητη ηρεμία, με δυσκολία και πολύ κόπο προσπαθούν να διατηρείται.

Προχτές φήμες (;) ήθελαν το Νικολαΐδη να θέτει ζήτημα μη υπολογισμού του, στις άμεσα επόμενες υποχρεώσεις, στον προπονητή λόγω, πραγματικού, προβλήματος ενοχλήσεων σε ώμο και προσαγωγούς αλλά και κούρασης. Γεγονότα τα οποία επηρεάζουν την απόδοσή του. Χτες όμως ο Μπάγεβιτς το διέψευσε κατηγορηματικά αφήνοντας αιχμές για κακόβουλες και κατασκευασμένες ενέργειες: «Ουδέποτε ο Ντέμης Νικολαΐδης μου είπε ότι έχει κάποιο πρόβλημα και δε θέλει ν' αγωνιστεί στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τη Ρόμα. Είχαμε μία συζήτηση, όπως γίνεται με όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας όταν χρειάζεται, η οποία πρέπει να μένει μεταξύ μας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πριν από τους κρίσιμους αγώνες της ομάδας δημιουργούνται ανύπαρκτα θέματα».

Λιγότερο κατηγορηματικός στη διάψευση αλλά επίσης με σαφής υπαινιγμούς παρουσιάστηκε και ο διεθνής επιθετικός: «(προ)Χτες ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά (σ.σ. γιορτή του ποδοσφαιριστή) για την ΑΕΚ κι εμένα. Και αυτό θα έπρεπε να μας απασχολεί ευχάριστα σήμερα. Οσον αφορά τα δημοσιεύματα, αν είχα την αίσθηση ότι έστω μία μικρή μερίδα φιλάθλων ή αναγνωστών πίστευε σε αυτά, θα ασχολιόμουν παραπάνω. Τις προσωπικές μου συζητήσεις με τον εκάστοτε προπονητή μου δεν τις μοιράζομαι με κανέναν»...

Επίσης, σημαντικό πρόβλημα, με εμφανή επηρεασμό στον αγωνιστικό τομέα, υφίσταται και με τον Τσάρτα. Η ΠΑΕ του οφείλει σημαντικό ποσό. Μάλιστα, από τη 1η του μήνα ο παίχτης έχει δικαίωμα προσφυγής. Εκτιμήσεις, πάντως θέλουν τις όποιες εξελίξεις να επισημοποιούνται μετά την αναμέτρηση με τη Ρόμα, από την έκβαση τής οποίας θα κριθούν πολλά.


Γ.Κ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ