Τετάρτη 6 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Κρίσιμες αναμετρήσεις

Μπορεί, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, οι στόχοι να είναι διαφορετικοί όπως και οι λόγοι που έχουν για να θέλουν τη νίκη, όμως ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν και ένα κοινό στην 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Οτι τα σημερινά παιχνίδια, με αντιπάλους την Ορτέζ και την Ταουγκρές αντίστοιχα, είναι ιδιαίτερα κρίσιμα και για τους δυο εκπροσώπους μας στη διοργάνωση.

ΑΕΚ - ΟΡΤΕΖ (Λαμία, 21.30)

Μπορεί η τέταρτη συνεχόμενη ήττα της ΑΕΚ την περασμένη βδομάδα να έφερε κατήφεια στους Ενωσίτες, που φάνηκαν να αποδέχονται τη μοίρα τους για την ευρωπαϊκή πορεία, όμως σήμερα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Η νίκη και συνάμα καλή εμφάνιση της ομάδας στην Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ, αφήνει μια χαραμάδα φωτός και για την Ευρωλίγκα και πλέον στο «Δικέφαλο» αρχίζουν και ξανασκέφτονται τη νέα αρχή. Βέβαια, οι πρωταθλητές Ελλάδας για να μπουν σε τροχιά πρόκρισης θα πρέπει σήμερα να κερδίσουν οπωσδήποτε την Ορτέζ, αφού σε διαφορετική περίπτωση τα πάντα τελειώνουν. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Ντράγκαν Σάκοτα. «Θέλουμε να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας ζωντανές. Εχουμε αρνητικό ρεκόρ με τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο γήπεδο». Μάλιστα, όπως επισήμανε, ο Σέρβος τεχνικός που δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα με τους παίκτες του, περιμένει να γίνει ένα δυνατό παιχνίδι, αφού η Ορτέζ είναι μια πλήρης και επικίνδυνη ομάδα.

ΤΑΟΥΓΚΡΕΣ - ΠΑΟ (Τάου 21.30)

Ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό κινδυνεύει από «Δήμαρχος να πάει για κλητήρας», όσον αφορά την πρώτη θέση του ομίλου. Οι πράσινοι μετά τη νέα ήττα από τη Σλασκ θα πρέπει να κερδίσουν σήμερα τους πρωτοπόρους Ισπανούς προκειμένου να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για πρωτιά. «Η Τάου είναι πολύ δυνατή ομάδα που ακόμα δεν έχει κάνει ήττα. Εμείς θα πρέπει να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ», τόνισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που ζήτησε από τους παίκτες του μεγάλη προσοχή στην περιφερειακή άμυνα.

  • Ηξεις - αφίξεις στον Ολυμπιακό. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα Χουάν Μοράλες βρίσκεται ήδη στη χώρα μας, όπου είχε την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων», ενώ αντίθετα ο Ζεβροσένκο φαίνεται να έχει πάρει για τα καλά το δρόμο της φυγής. Η κλήση σε απολογία από την ΚΑΕ μάλλον για τυπικούς λόγους έγινε, αφού ο παίκτης πάει ολοταχώς για διακοπή συμβολαίου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ