Τρίτη 29 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Τελική ευθεία...

Οι τρεις εκροσωποί μας ανοίγουν σήμερα την αυλαία της φάσης των «16» με τον Παναθηναϊκό να έχει το πιο εύκολο έργο

Στην τελική ευθεία μπαίνουν από σήμερα οι τρεις εκπρόσωποί μας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωσης της Ευρώπης, την Ευρωλίγκα. 0 πρωταθλητής Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουν να πάρουν το εισιτήριο για του «οκτώ». Κοινός στόχος και για τους τρεις οι δυο νίκες που θα τους δώσουν το εισιτήριο για του «οκτώ», αλλά διαφορετική είναι η αποστολή τους. Βλέπετε, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα μόνο ο Παναθηναϊκός κατάφερε να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ (ΟΑΚΑ 21.00 ΕΤ 1)

Ενα από τα αγαπημένα παιδιά του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Εθνική Γιουγκοσλαβίας, ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς αποτελεί το μεγαλύτερο πονοκέφαλο του τεχνικού των «πρασίνων» στο σημερινό παιχνίδι. Η γιουγκοσλαβική ομάδα μπορεί να μην αποτελεί και «φόβητρο» για του πρωταθλητές, όμως ο Ζοτς επισήμανε τους κινδύνους που κρύβουν τέτοιου είδους παιχνίδια. Αλλωστε, το γρήγορο μπάσκετ των σημερινών αντιπάλων δεν ευνοεί την άμυνα του Παναθηναϊκού, κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Το έτερο πρόβλημα εντοπίζεται στον τραυματισμό του Ζέλικο Ρέμπρατσα. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού δεν προπονήθηκε αλλά δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στον αγώνα.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21.30 ΑΛΦΑ)

Με την ενσωμάτωση του διεθνή Δημήτρη Παπανικολάου αλλά και του τραυματία Βούκσεβιτς, ο Ολυμπιακός είναι πλέον πανέτοιμος για να σπάσει το πλεονέκτημα έδρας των Σλοβένων. Ο Ιωαννίδης μελέτησε... και τις έξι βιντεοκασέτες της Ολύμπια που είχε στα χέρια του και ξέρει καλά πώς θα εξουδετερώσει τα ατού των Σλοβένων. Σκοπός των «ερυθρολεύκων», σύμφωνα και με τον προπονητή τους, είναι να μείνουν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να αποβάλουν την πίεση που έχουν από το γεγονός ότι οι Σλοβένοι έχουν το πλεονέκτημα έδρας.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΠΑΟΚ (21.00 ΕΤ 3)

Την πιο δύσκολη αποστολή από τους τρεις έχει ο «Δικέφαλος». Βλέπετε, δεν είναι μόνο η δυναμικότητα της Μακαμπί που θα πρέπει να... υποσκελίσει, αλλά και τα σκαμπανεβάσματα που έχει στην απόδοσή της η ελληνική ομάδα. Οι Ισραηλινοί βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και σίγουρα για να πετύχουν το στόχο τους οι παίκτες του Κώστα Φλεβαράκη θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να σπάσουν το πλεονέκτημα έδρας. Ο Ελληνας τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη σε όλα τα παιχνίδια και να αποδώσει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ