Πέμπτη 14 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΣΤΕΡΕΑ - ΕΥΒΟΙΑ

Στην Αμφισσα, στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης, στις 6.30 μ.μ., θα γίνει η συγκέντρωση, που διοργανώνουν την Κυριακή, 17 Νοέμβρη, το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας, σωματεία και μαζικοί φορείς. Μετά τις ομιλίες, θα ακολουθήσει πορεία. Επίσης την ίδια μέρα στις άλλες πόλεις:

Στη Λαμία, η Επιτροπή Ειρήνης, η ΝΔΕ, η «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003», η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών και η ΠΑΣΥ Φθιώτιδας καλούν τους εργαζόμενους και το λαό να δώσουν μαζικό και αποφασιστικό «παρών» στη συγκέντρωση, που θα γίνει στις 6 το απόγευμα, στην Πλατεία Πάρκου και στην πορεία που θα ακολουθήσει στους δρόμους της πόλης.

Στη Χαλκίδα, το αντιιμπεριαλιστικό «ραντεβού» έχει δοθεί στις 6 το απόγευμα, στα Φανάρια της Νεάπολης στη μεγάλη παλλαϊκή συγκέντρωση και πορεία που θα ακολουθήσει και θα καταλήξει στο «Στρογγυλό» της παραλίας Χαλκίδας. Την εκδήλωση διοργανώνουν η Επιτροπή Ειρήνης Χαλκίδας, η ΝΔΕ, η Αντιπολεμική Επιτροπή Φορέων, η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών και άλλοι φορείς.

Στη Λιβαδειά, η Επιτροπή Ειρήνης, η ΝΔΕ, φορείς των εργαζομένων, συνταξιούχοι, σύλλογοι και ο Δήμος διοργανώνουν εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν: Εκθεση φωτογραφίας από αύριο, Παρασκευή, η οποία θα λειτουργεί στο Πνευματικό Κέντρο και την Κυριακή 17/11 στον ίδιο χώρο, στις 6.30 μ.μ., θα γίνει ομιλία και προβολή ταινίας, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει πορεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ