Πέμπτη 14 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Εντείνονται οι προετοιμασίες για τη μαζική, παλλαϊκή συμμετοχή στις αντιιμπεριαλιστικές συγκεντρώσεις τιμής της 29ης επετείου του Πολυτεχνείου, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή το απόγευμα στις πρωτεύουσες και των τεσσάρων νομών της Θεσσαλίας.

Στη Λάρισα, η συγκέντρωση που διοργανώνουν μαζικοί φορείς του νομού, θα γίνει στις 6 μ.μ. το απόγευμα, στην πλατεία Ταχυδρομείου και θ' ακολουθήσει πορεία στους δρόμους της πόλης.

Τριήμερες θα είναι οι εκδηλώσεις τιμής της παλλαϊκής εξέγερσης του Νοέμβρη του '73 στο Βόλο, που διοργανώνουν φορείς και οι φοιτητικοί σύλλογοι του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ξεκινούν αύριο. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής: Παρασκευή, 15 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., εκδήλωση - συζήτηση, στο αμφιθέατρο Κορδάτου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με θέμα «Πολυτεχνείο χθες και σήμερα». Σάββατο, 16 Νοέμβρη, στις 8.30 μ.μ., μουσική συναυλία. Την Κυριακή, η παλλαϊκή συγκέντρωση θα γίνει στις 5 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίας, ενώ θ' ακολουθήσει πορεία και κατάθεση στεφανιών στο Ηρώο, στην παραλία.

Στην Καρδίτσα, όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη φορέων που συγκάλεσε ο Δήμος, η παλλαϊκή συγκέντρωση θα γίνει την Κυριακή, στις 7 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, ενώ θ' ακολουθήσει πορεία και κατάθεση στεφανιών στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, με μουσική και ποίηση, στο «Παυσύλιπον» όπου στον ίδιο χώρο θα λειτουργεί έκθεση με φωτογραφικό υλικό και αποκόμματα εφημερίδων από το αρχείο της Λαϊκής Βιβλιοθήκης του Δήμου.

Στα Τρίκαλα, κορυφαία στιγμή των εκδηλώσεων που αποφάσισαν φορείς του νομού, είναι η παλλαϊκή συγκέντρωση, την Κυριακή, στις 5 μ.μ., στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου και πορεία στους δρόμους της πόλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ