Πέμπτη 21 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ - ΕΪΡΕ 0-0
Δείγμα... αρνητικό

Για να πούμε και την αλήθεια ο Οτο Ρεχάγκελ δεν πρέπει να έβγαλε και πολλά συμπεράσματα από το χτεσινό φιλικό παιχνίδι της Εθνικής μας κόντρα στην Ιρλανδία. Το μηδέν ήταν αυτό που κυριάρχησε χτες στο γήπεδο της Λεωφόρου τόσο από τη λευκή ισοπαλία των δυο ομάδων όσο και από την εικόνα του παιχνιδιού. Οι φάσεις στις εστίες των δυο αντιπάλων έλειψαν, αφού οι παίκτες των δυο ομάδων... ταλαιπώρησαν την μπάλα, κυρίως στο χώρο του κέντρου, αν εξαιρέσει κανείς κάποιες φορές που οι Ιρλανδοί έφθασαν στην περιοχή του Νικοπολίδη κυρίως με ενέργειες του Κρόου. Σε γενικές γραμμές οι διεθνείς μας φάνηκε να βλέπουν το παιχνίδι σαν αγγαρεία, αφού τους έλειψε το πάθος και η αγωνιστικότητα. Μοναδική εξαίρεση αποτέλεσαν οι νέοι της ομάδας Αμανατίδης και Παπαδόπουλος, που μετά την είσοδό τους φάνηκαν να έχουν περισσότερη όρεξη στο παιχνίδι απ' ό,τι οι συμπαίκτες του.

Η Εθνική μας κυρίως στο Α`μέρος παρουσίασε προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της, αφού οι διεθνείς μας δεν μπορούσαν να ξεφύγουν από το ασφυκτικό πρέσινγκ των Ιρλανδών, που ξεκινούσε από ψηλά. Αυτό είχε σαν συνέπεια οι μπαλιές να μην φθάνουν στους επιθετικούς.

Το... πρόσωπο του ομοσπονδιακού μας συγκροτήματος άλλαξε κάπως στην επανάληψη, χωρίς όμως να γίνει και ιδιαίτερα επιθετικό. Οι βαθιές μπαλιές προκειμένου να βρεθούν οι επιθετικοί συνεχίστηκαν όπως και στο πρώτο μέρος, με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι αμυντικοί να μη συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα, αν εξαιρέσει κανείς ένα τετ α τετ του Παπαδόπουλου με τον Γκίβεν, όπου απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Ιρλανδίας.

Ελλάδα: Νικοπολίδης (46΄ Χιώτης), Σεϊταρίδης (46΄ Πατσατζόγλου), Φύσσας (46΄ Γκούμας), Νταμπίζας (46΄ Βενετίδης), Κυργιάκος, Μπασινάς (60΄ Ζαγοράκης), Γιαννακόπουλος (46΄ Γεωργιάδης), Καραγκούνης (60΄ Καφφές), Χαριστέας, Τσάρτας (46΄ Αμανατίδης), Νικολαΐδης (46΄ Παπαδόπουλος).

Ιρλανδία: Γκίβεν, Σίναν, Νταν, Οσέι, Γκάνινχαλ, Κάρσλεϊ, Χίλιν, Χόλαντ, Ντόχερτι, Ναξέι, Κρόου (85΄ Ντελάπ).

  • Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Πορτογαλία η Εθνική Ελπίδων γνώρισε την ήττα με 2-0 από το αντίστοιχο συγκρότημα της χώρας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ