Ανακατέψτε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Λιώστε τη σοκολάτα με το βούτυρο. Ρίξτε το νερό κι ανακατέψτε. Σ' ένα μεγάλο μπολ χτυπήστε τα αυγά με τη ζάχαρη. Ρίξτε κι ανακατέψτε το ποτό Sambyca ή Pernot και τα καρύδια. Αδειάστε το μείγμα των υγρών μέσα στο μπολ με τα στερεά υλικά. Περιχύστε με τη λιωμένη σοκολάτα κι ανακατέψτε σε ζύμη μαλακιά. Καλύψτε και βάλτε στην κατάψυξη να σφίξει, 30΄. Αδειάστε τη ζάχαρη άχνη πάνω σε αλουμινόχαρτο. Κόψτε από τη ζύμη κομμάτια σε μέγεθος καρυδιού, πλάστε μπαλάκια και τυλίξτε τα στη ζάχαρη άχνη. Τοποθετήστε τα σε ελαφρά βουτυρωμένο ταψί και ψήστε τα στους 180ο για 12 λεπτά. Βγάλτε τα και αφήστε να κρυώσουν σε σχάρα. Διατηρούνται 3 εβδομάδες σε κουτί μπισκότων και αρκετούς μήνες στην κατάψυξη.