Παρασκευή 29 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ - ΣΛΑΒΙΑ 1-0
Τον πρώτο λόγο

Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ έχει ο ΠΑΟΚ, ύστερα από τη νίκη του επί της Σλάβια Πράγας με 1-0. Από την έναρξη του αγώνα και περίπου μέχρι το ημίωρο, το παιχνίδι κινήθηκε περισσότερο στο χώρο του κέντρου. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να φτάσουν στα αντίπαλα καρέ, χωρίς, όμως, να δημιουργήσουν με αξιώσεις τον κίνδυνο στο τέρμα των Τσέχων. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο κινητικοί και κατάφεραν μετά το 30' να περάσουν στην αντεπίθεση και να έχουν τον έλεγχο του αγώνα. Μόνη αξιοσημείωτη φάση για τον ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος ήταν το δοκάρι ύστερα από κεφαλιά - απόκρουση του Βάουσεκ (21'), ενώ οι Τσέχοι θα μπορούσαν να πετύχουν γκολ, ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τοχούρογλου σε τετ-α-τετ (24'). Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε πιο μαχητικός και πιεστικός, αποφέροντάς του έτσι το τέρμα του Γεωργιάδη στο 52', ενώ στη συνέχεια δεν μπόρεσε να αυξήσει το σκορ με τα δύο σουτ του Οκά (74', 90').

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Ουντέζε (62' Κούτσης), Αμπονσά, Χασιώτης, Μάρκος (59' Νάστος), Κουτσόπουλος, Κουκιέλκα, Καφές, Γεωργιάδης, Γιασεμής (70' Φρούσος), Οκάς.

ΣΛΑΒΙΑ: Τσέρνι, Λ. Ντόσεκ, Τ. Ντόσεκ (77' Ντα Σίλβα), Βάσουσεκ (88' Χντρλίτσκα), Ντοστάλεκ, Σκάτσελ, Γκέντεον, Πέτρους, Πίτακ, Μίλερ, Κουχάρ (74' Κούκα).


Ντ. ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥΣΗΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ