Παρασκευή 20 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Διάψευση για Κόλκα

Σε άμεση διάψευση των δημοσιευμάτων ότι ο Γιόνας Κόλκα κατέθεσε προσφυγή στη ΦΙΦΑ για χρωστούμενα 80 εκατ. δρχ από τον Παναθηναϊκό, προχώρησαν χτες τόσο ο ίδιος ο παίκτης όσο και η διοίκηση της «πράσινης» ομάδας. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής παραδέχτηκε ότι του οφείλονται κάποια χρήματα, αλλά το ζήτημα θα τακτοποιηθεί. «Αν θέλει ο Παναθηναϊκός να φύγω, τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά, δίνοντας έτσι μια άλλη πτυχή στο θέμα που αφορά το μέλλον του στο «τριφύλλι». Πάντως το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνη, αλλά με τα μέχρις στιγμής δεδομένα, όπου ο Μαρκαριάν δε φαίνεται να τον υπολογίζει, δεν πρόκειται να ανανεωθεί η συνεργασία. Αλλωστε και ο ίδιος ο παίκτης δε θέλει να μείνει όσο κάθεται στον πάγκο. Κανένα πρόβλημα δε φαίνεται να υπάρχει και με τον Μικάελσεν, σύμφωνα και με τα όσα ισχυρίστηκε ο ίδιος ο παίκτης στην ιστοσελίδα «sportnews», όπου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό. Είναι αναληθή όσα γράφονται. Δεν έχω κανένα παράπονο από την ομάδα».

Τέλος φήμες φέρνουν τον Ολισαντέμπε να έχει δεχτεί πρόταση για συζήτηση από τους υπεύθυνους της Ντιναμό Κιέβου, αλλά απ' ό,τι φαίνεται ο ίδιος ο παίκτης δεν προτίθεται να δώσει συνέχεια.

Εξαλλου χθες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη κορυφής μεταξύ των διοικούντων (Γ. Βαρδινογιάννη Α. Φιλιππίδη) και του τεχνικού τιμ (Μαρκαριάν, Ζάετς) στην οποία συζητήθηκε η έως τώρα πορεία του Παναθηναϊκού, αλλά και τα μεταγραφικά του συλλόγου, ενόψει της περιόδου του Γενάρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ