Παρασκευή 20 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 2-0
Σαφές προβάδισμα πρόκρισης

Χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα η ΑΕΚ αναδείχτηκε... καθαρή νικήτρια στη «λασπομαχία» της Ν. Φιλαδέλφειας και ουσιαστικά μετέτρεψε τη ρεβάνς σε τυπική διαδικασία. Εκτός από το τελικό 2-0 (35' Ναλιτζής, 43' Σεντένο) η διαφορά δυναμικότητας των αντιπάλων ήταν εμφανής. Παρά το γεγονός μάλιστα ότι ο Μπάγεβιτς χρησιμοποίησε αρκετούς μη βασικούς, σε καμιά στιγμή του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι δε φάνηκαν ικανοί ν' απειλήσουν την Ενωση, αναφορικά με την «υπόθεση πρόκριση».

Από νωρίς οι γηπεδούχοι, χωρίς ν' αποδώσουν ποδόσφαιρο αξιώσεων, πήραν τα ηνία του αγώνα. Οταν μάλιστα απέκτησαν και διαφορά μείωσαν ακόμα περισσότερο τις... μηχανές. Ακόμα όμως και έτσι, ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα, αλλά και η λάσπη στέρησαν από την ΑΕΚ περισσότερα γκολ. Γεγονός που παραλίγο να πληρώσει, αφού από λάθος του Μαϊστρέλη ο Πατσιαβούρας, έφτασε... μια ανάσα από το γκολ (89'). Μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης ο Κωστής που ξανατραυματίστηκε, περίπου ένα τέταρτο μετά την είσοδό του.

ΑΕΚ: Ατματσίδης, Κωστένογλου (66' Ζαγοράκης), Κρέικ, Γεωργέας, Μαϊστρέλλης, Πριέτο (63' Κωστής, 79' Τόσκας), Σεντένο, Πέτκοφ, Κάππος, Κωνσταντινίδης, Ναλιτζής ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Βούλγαρης, Βουρεξάκης, Βιτζέκας, Χατζής, Νταμνιάνοβιτς (56' Αθανασιάδης), Αναστασάκος (63' Σταμπουλής), Σφακιανάκης, Βλάχος, Πατσιαβούρας, Γκεοργκίεφ (56' Ευαγγελάτος), Σαρακατσάνος

  • Η άρνηση του Τσάρτα να συμμορφωθεί με τη διοικητική εντολή για κατά μόνας προπόνηση, συνοδεύτηκε χθες μ' ακόμα ένα εξώδικο. Ο διεθνής παίχτης, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Μετά λύπης μου διαπιστώνω για μια ακόμη φορά ότι, παρά την επιθυμία μου να βρεθεί λύση στη μεταξύ μας διένεξη, την οποία εσείς προκαλέσατε με τη μέχρι σήμερα αντισυμβατική σας συμπεριφορά έναντι εμού και να συνεχιστεί η συνεργασία μας, σύμφωνα με τις συμβατικές μας δεσμεύσεις, εξακολουθείτε τον "ψυχρό πόλεμο" εναντίον μου, αποδεικνύοντας κάθε στιγμή ότι η πάγια βούλησή σας ήταν και είναι η διακοπή της συνεργασίας μας». Παραθέτει κάποια (αν αληθεύουν) κωμικοτραγικά γεγονότα, ένα μέρος των οποίων εκθέτει και τον Μπάγεβιτς και κοινοποιεί την απόφασή του να μην προπονείται με την ομάδα ως την εκδίκαση της προσφυγής του, «επειδή το σύνολο των ενεργειών σας κατ' εμού αποδεικνύουν τη μεθοδευμένη προσπάθειά σας για αποφυγή από μέρους σας της εκπλήρωσης των συμβατικών σας υποχρεώσεων προς εμένα».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ