Τρίτη 31 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Εγραψε ιστορία!

Ο Κρις Χάμπερτ ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής

Sportidea

Ο Κρις Χάμπερτ ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής
Τα πήρε όλα και έφυγε! Ο λόγος για τον Ολυμπιακό που έγραψε τη δική του χρυσή ιστορία στο πόλο αφού κέρδισε 6-5 την ουγγρική Βάσας μέσα στο... σπίτι της και είναι η μοναδική ομάδα στην ιστορία του αθλήματος που κατάφερε να κατακτήσει και τα τέσσερα τρόπαια που διεκδίκησε! Καρέ από τίτλους αφού είχαν προηγηθεί το κύπελλο πρωταθλητριών αλλά και πρωτάθλημα και κύπελλο στην Ελλάδα. Ο επίλογος της μεγάλης εμφάνισης των ερυθρολεύκων γράφτηκε 18 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη της αναμέτρησης όταν ο Κρις Χάμπερτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν μεγάλα ψυχικά αποθέματα αφού 1,5 λεπτό πριν τη λήξη ήταν πίσω στο σκορ με 4-5, όμως ο Πλατανίτης ισοφάρισε πριν από τη μεγάλη φάση του τέλους. Τα επτάλεπτα του αγώνα: 1-1, 0-1, 2-2, 3-1. Τα γκολ του Ολυμπιακού πέτυχαν οι Πλατανίτης 2, Χάμπερτ, Καλακόνας, Χατζηθεοδώρου, Χατζής από 1.

Για τους Μαγιάρους σκόραραν: Μαντάρας 2, Τ. Βάργκα, Ν. Βάργκα και Ζ. Βάργκα από 1.

Μετά το θρίαμβο στο κολυμβητήριο «Κομιάντι Μπέλα» της Βουδαπέστης, ο τεχνικός ηγέτης της ελληνικής ομάδας Ζόλνταν Κάσας είπε: «Κλείσαμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτή είναι η πιο πετυχημένη στην ιστορία τόσο για μένα όσο και για την ομάδα».

Από τη μεριά του ο βοηθός του Κάσας Θοδωρής Βλάχος, συμπλήρωσε: «Δείξαμε ότι πατάμε ακόμα γερά στα πόδια μας. Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία. Κοιτάμε το μέλλον, έχουμε όλα τα μέτωπα ανοιχτά και θέλουμε να διεκδικήσουμε ξανά τα πάντα».

Τη χαρά του για τη μεγάλη επιτυχία δεν έκρυψε και ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου: «Είμαστε οι καλύτεροι στην Ευρώπη και το αποδείξαμε. Εγινε ένα πάρα πολύ δυνατό ματς, πολύ δύσκολο αν αναλογιστεί κανείς την περίοδο που διεξήχθη, η ομάδα όμως στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και χάρισε μια μεγάλη επιτυχία στον ελληνικό αθλητισμό. Αποδείξαμε ότι έχουμε ακόμα πολλά να δώσουμε και δεν έχουμε κορεστεί όπως λένε ορισμένοι».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ