Τετάρτη 8 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α΄ ΕΘΝΙΚΗ
Και τώρα οι δυο τους...

Οι «πράσινοι» πέρασαν στη 2η θέση, πίσω από τον Ολυμπιακό. Στραβοπάτημα της ΑΕΚ στο Χαριλάου

Σημαντική η συμβολή του Καραγκούνη στη νίκη του ΠΑΟ στο Ηράκλειο

Sportidea

Σημαντική η συμβολή του Καραγκούνη στη νίκη του ΠΑΟ στο Ηράκλειο
Χωρίς σημαντικές εκπλήξεις ολοκληρώθηκε, την περασμένη Κυριακή, η 13η αγωνιστική, που ήταν και η πρώτη για τη νέα χρονιά. Ο Ολυμπιακός, αν και δυσκολεύτηκε, πήρε τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα, ο Παναθηναϊκός πέρασε αλώβητος από την Κρήτη, ενώ η ΑΕΚ απέσπασε ισοπαλία από τον Αρη στη Θεσσαλονίκη. Με αυτά τα αποτελέσματα, το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής μεταξύ του «τριφυλλιού» και των «ερυθρολεύκων», στη Λεωφόρο, πρόκειται να κρίνει και την κορυφή καθώς «συγκρούονται» οι δύο πρώτοι της βαθμολογίας.

Στον κακό αγωνιστικό χώρο της Ριζούπολης, οι Πειραιώτες επικράτησαν με 2-1 του μαχητικού ΠΑΣ. Οι γηπεδούχοι δεν ικανοποίησαν με την εμφάνισή τους και μάλιστα στην προπόνηση της Δευτέρας άκουσαν τα... εξ αμάξης από τον τεχνικό τους, Σρέτσκο Κάτανετς, καθώς με την αγωνιστική τους παρουσία σίγουρα δεν ικανοποίησαν ακόμα και τους πιο αισιόδοξους για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Από την πλευρά τους οι «πράσινοι» κατάφεραν να κερδίσουν τον ΟΦΗ στην Κρήτη με 2-0, ανεβάζοντας έτσι και την ψυχολογία τους ενόψει του ντέρμπι αλλά και την ομάδα στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, για πρώτη φορά αυτή την περίοδο.

Με πολλά παράπονα για τη διαιτησία επέστρεψε η ΑΕΚ από τη συμπρωτεύουσα, όπου την περασμένη Κυριακή αντιμετώπισε τον Αρη, αποσπώντας ισοπαλία 1-1. Οι «κιτρινόμαυροι» διαμαρτύρονται για αρκετές από τις αποφάσεις του Τσαγκαράκη αλλά και του βοηθού του καθώς θεωρούν ότι επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το τέρμα του Νιρέν ενώ ισοφάρισε ο Κατσουράνης με ένα εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή. Στη Θεσσαλονίκη, επίσης, ο Ηρακλής επέστρεψε από την... κόλαση στο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Οι Νικαιώτες μπόρεσαν να προηγηθούν με 2-0 αλλά ένα ξέσπασμα του «Γηραιού» ήταν αρκετό να του δώσει τη νίκη με 3-2, στο ντεμπούτο του Γκέραρντ στον πάγκο του Ηρακλή.

Η Ξάνθη ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις τη νέα χρονιά καθώς επικράτησε εκτός έδρας της Καλλιθέας με 1-0. Οι ακρίτες με τη νίκη τους αυτή βλέπουν ακόμα πιο κοντά μία θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και ελπίζουν να τη διατηρήσουν μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου που διανύουμε. Για τις... ευρωπαϊκές θέσεις ζουν και ελπίζουν η Προοδευτική που πήρε την ισοπαλία με 1-1 στην Πάτρα με αντίπαλο την Παναχαϊκή και ο Πανιώνιος που νίκησε τον ΠΑΟΚ με 2-0. Τώρα το ενδιαφέρον στρέφεται στην επόμενη αγωνιστική καθώς η «Προό» υποδέχεται τους Νεοσμυρνιώτες.

Τέλος, στον Ακράτητο, η εντός έδρας ήττα από το Αιγάλεω με 1-0 ήταν αρκετή για την τεχνική ηγεσία να υποβάλει την παραίτησή της. Αντικαταστάτης του Πέτρου Ραβούση αναμένεται να είναι ο Ντουμίτριου Ντουμιτρίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ