Τετάρτη 8 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Στη μάχη της Ευρώπης

Τους πλέον κρίσιμους αγώνες που θα καθορίσουν το μέλλον τους στο Τσάμπιονς Λιγκ δίνουν σήμερα οι δυο εκπρόσωποί μας στη διοργάνωση, Ηρακλής και Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές θα υποδεχτούν τη ρωσική Μπελογκόριε (17.30 ΕΤ-3) για τον Δ` Ομιλο, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» ταξιδεύουν στο Βέλγιο προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη Νόλικο (21.30 ΤV MAGIK) σε έναν αγώνα δίχως «αύριο» για αυτούς. Την ομάδα που μέχρις στιγμής στη φετινή αγωνιστική περίοδο δεν ξέρει τι πάει να πει ήττα σε Ευρώπη και ρωσικό πρωτάθλημα, φιλοξενούν σήμερα οι «κυανόλευκοι», που με νίκη σφραγίζουν την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Στο «Γηραιό» προέκυψε πρόβλημα με τον Βασίλη Μητρούδη ο οποίος στον αγώνα με την ΕΑΠ υπέστη διάστρεμμα και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Η αρχή της νέας χρονιάς επιφύλασσε στον Ολυμπιακό να δώσει το σημαντικότερο αγώνα για τους φετινούς στόχους του στην Ευρώπη. Στο Βέλγιο η ελληνική ομάδα θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη κόντρα στη Νόλικο αφού μόνο έτσι θα διατηρήσει «ζωντανές» τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση. Το καλό πάντως για τους Πειραιώτες είναι ότι όπως δείχνουν τα πράγματα θα έχουν τελικά στη διάθεσή τους τον Κονσταντίνοφ. Ο παίκτης αν και δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον αγκώνα θα παίξει στο κρίσιμο σημερινό παιχνίδι.

Αγωνιστική του... Εβρου

Η σπουδαία νίκη της Ορεστιάδας στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού με 3-0 ήταν το γεγονός που ξεχώρισε στην 12η αγωνιστική της Α1. Οι «πράσινοι» του Εβρου έπαιξαν πολύ καλύτερα από τους γηπεδούχους που για άλλη μια φορά είχαν σοβαρό πρόβλημα στην υποδοχή. Στις εκπλήξεις όμως της αγωνιστικής συγκαταλέγεται και η νίκη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης επί του Αρη στη Μίκρα. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα: ΕΑΠ - Ηρακλής 2-3, Ρέθυμνο - Ολυμπιακός 1-3, ΑΕ Νικαίας - ΠΑΟΚ 3-2, Πανελλήνιος - Ολυμπιάς 3-1. Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ηρακλής 29, Ολυμπιακός 28, ΑΕ Νίκαιας 27, Παναθηναϊκός 25, Αρης Θ 24, ΠΑΟΚ 22, Ορεστιάδα 14, ΕΑΠ 12, Ρέθυμνο 11, Εθνικός Αλ. 11, Πανελλήνιος 10, Ολυμπιάς 3.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ