Σάββατο 8 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1 ΑΝΔΡΩΝ
Ντέρμπι στο Αλεξάνδρειο

Στη Θεσσαλονίκη χτυπάει αύριο η καρδιά της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 ανδρών. Εκεί ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός θα δοκιμαστεί στο «καυτό» Αλεξάνδρειο (17.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) από τον φιλόδοξο και ιδιαίτερα δυνατό μετά από χρόνια Αρη. Τόσο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς όσο και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ευελπιστούν ότι θα γίνει ένα καλό ματς που ο πλέον ψύχραιμος και τυχερός θα πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Αύριο επίσης έχουμε ακόμη δύο συναντήσεις που παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Στο ΕΑΚ Κορυδαλλού (17.30 ΑΛΦΑ) ο Ολυμπιακός με ανεβασμένο ηθικό από τη νίκη επί της Ρεάλ θα υποδεχτεί τη Νήαρ Ηστ. Η ιδιομορφία του ματς είναι ότι στον πάγκο της ομάδας της Καισαριανής θα κάνει το ντεμπούτο του ο Ηλίας Ζούρος, πρώην κόουτς των ερυθρολεύκων. Σο Ηράκλειο (19.00 ΕΤ1) η ομώνυμη ομάδα θα φιλοξενήσει την περσινή πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει σήμερα με τέσσερις αναμετρήσεις. Στη Λάρισα η Ολύμπια του Νίκου Σταυρόπουλου θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας (17.00). Την ίδια ώρα το Μαρούσι θα κοντραριστεί με τον Ηρακλή (ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) και το ουραγό Περιστέρι με τον Πανιώνιο. Τέλος, στις (19.00 ΕΤ1) στη Μίκρα ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί απέναντι στον φιλόδοξο Μακεδονικό του Σβι Σερφ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ