Παρασκευή 14 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
«Μας έθιξε ο Κάτανετς»

Για τα καίρια θέματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό, μίλησε χτες ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς μέσω μίας νέας υπηρεσίας δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Ο αρχηγός της ομάδας, έδωσε την απάντησή του για τον Κάτανετς, τον τίτλο, αλλά και για την πορεία στην Ευρώπη.

Σε ό,τι αφορά τον Σρέτσκο Κάτανετς, είπε: «Πιστεύω ότι έθιξε συνολικά την ομάδα και τους παίκτες του Ολυμπιακού, που πάρα πολλές φορές και ειδικά σε δύσκολα παιχνίδια έχουν αποδείξει ότι μπορούν να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους. Προφανώς έβλεπε διαφορετικά την προσφορά του κάθε παίκτη, από ό,τι τη βλέπουν όλοι οι υπόλοιποι».

Τους λόγους για την άσχημη πορεία του Ολυμπιακού εκτός συνόρων προσπάθησε να δώσει ο Τζόρτζεβιτς. Συγκεκριμένα τόνισε: «Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα μπορεί να παίξει καλύτερα στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι μας λείπει η νοοτροπία και η ψυχολογία ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια».

Τέλος, για τη φετινή... μάχη του ελληνικού πρωταθλήματος, ο άσος του Ολυμπιακού είπε πως είναι ακόμα νωρίς. «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει φαβορί. Στην τελική ευθεία θα κριθούν τα πάντα και ειδικά στο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Ριζούπολη, την προτελευταία αγωνιστική».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ