Κυριακή 16 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΣ
Μαζί με όλο το λαό διεκδικούμε

Την Τρίτη, 18.2.2003, μεγάλη συγκέντρωση στο Περιβολάκι Νίκαιας

Την ερχόμενη Τρίτη ο νικαιώτικος λαός θα δώσει την πρώτη αγωνιστική του απάντηση με συγκέντρωση διαμαρτυρίας και καταδίκης της κυβερνητικής πολιτικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στο Περιβολάκι. Τη συγκέντρωση διοργανώνει η Δημοτική Αρχή προκειμένου ο δήμαρχος Στέλιος Μπενετάτος να ενημερώσει τους δημότες για την οικτρή οικονομική κατάσταση που παρέλαβε από τον κυβερνητικό προηγούμενο δήμαρχο Βασίλη Τράπαλη.

Υπενθυμίζεται ότι η νέα Δημοτική Αρχή διοργάνωσε, την περασμένη Τρίτη, σχετική συνέντευξη Τύπου, όπου ο δήμαρχος Νίκαιας Στέλιος Μπενετάτος ενημέρωσε για την άσχημη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο Δήμος σήμερα. Μάλιστα, ήταν εντυπωσιακό το γεγονός της παρουσίας εκπροσώπων 100 περίπου μαζικών φορέων της περιοχής. Γεγονός που φανερώνει όχι μόνον το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των κατοίκων, αλλά και το διαφορετικό τρόπο λειτουργίας του Δήμου που η νέα Αρχή ακολουθεί: Με διαφάνεια και μαζί με το λαό, ο οποίος ενημερώνεται με τον πιο επίσημο τρόπο για τα προβλήματα και ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, έτσι ώστε ο λαός να είναι συμμέτοχος και συλλειτουργός στη Δημοτική Αρχή σ' όλα όσα τον αφορούν, για τη βελτίωση των συνθηκών και την αναβάθμιση της ζωής στην πόλη.

«Καλούμε όλους τους πολίτες σε αγωνιστική ετοιμότητα για την υπεράσπιση και ανάπτυξη της Νίκαιας. Η λύση βρίσκεται στην ενότητα και δράση όλων μας. Η Δημοτική Αρχή, μαζί με τους δημότες της πόλης, θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή και με κάθε τρόπο θα διεκδικήσει αυτά που μας ανήκουν. Η Νίκαια, η πόλη μας, μπορεί και πρέπει να αναπτυχθεί», τόνισε, χαρακτηριστικά, ο δήμαρχος Στ. Μπενετάτος και διαβεβαίωσε: «Η σημερινή διοίκηση αισθανόμενη την ευθύνη που της ανέθεσε ο κοκκινιώτικος λαός σε καμία περίπτωση δε θα δεχτεί την επιπλέον επιβάρυνση των δημοτών. Απαιτούμε από την κυβέρνηση, την οποία θεωρούμε συνυπεύθυνη για την τραγική οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζει σήμερα ο Δήμος, να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ