Τρίτη 25 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Αρχίζουν τα δύσκολα

Με συγκλονιστικό τρόπο τελείωσε η κανονική περίοδος στο πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ των ανδρών. Στην τελευταία αγωνιστική, που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Πανελλήνιος κατέκτησε και επίσημα την πρώτη θέση στη βαθμολογία, ενώ πίσω του τερμάτισε ο Φίλιππος Βεροίας. Τρίτος βρέθηκε ο Δούκας, ενώ στην τέταρτη θέση ισοβάθμησαν οι Ιωνικός και Κιλκίς, δίνοντας ένα διαφορετικό τόνο στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Τώρα πλέον ξεκινούν οι αγώνες για τη β' φάση με το χωρισμό των ομάδων σε δύο γκρουπ των έξι και με μεταξύ τους παιχνίδια.

Πιο συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής έχουν: Πανελλήνιος - Αρχέλαος 26-18, Φίλιππος - Αθηναϊκός 38-21, Δούκας - ΠΑΟΚ 36-31, ΣΑΚΑ - Κιλκίς 25-25 και Αρης Ν.- ΒΑΟ 18-25.

Η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής: Πανελλήνιος 39, Φίλιππος 38, Δούκας 34, Ιωνικός, Κιλκίς 31, ΣΑΚΑ 27, ΠΑΟΚ 18, Αθηναϊκός 16, ΒΑΟ 12, Αρης Ν., Αρχέλαος 9 και Σχ. Ξυνή 0 (καθώς ως γνωστόν έχουν αποβληθεί από το πρωτάθλημα).

Οι αγώνες για τη β' φάση ξεκινούν αύριο με το παιχνίδι Φίλιππος - Κιλκίς, αφού οι Ημαθιώτες έχουν τις επόμενες μέρες μπροστά τους την αναμέτρηση με την Μπεσίκτας για το Τσάλεντς Καπ. Η 1η αγωνιστική του επόμενου γύρου θα ολοκληρωθεί την 1η Μαρτίου με τους αγώνες Πανελλήνιος - Δούκας και ΣΑΚΑ - Ιωνικός

2η 8-9/03: ΣΑΚΑ - Πανελλήνιος, Δούκας - Φίλιππος, Ιωνικός - Κιλκίς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ