Παρασκευή 28 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ - ΜΑΛΑΓΑ 0-1
Πικρό... αντίο

Γρήγορο γκολ ζητούσε πριν το χτεσινό παιχνίδι με τη Μάλαγα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά η χτεσινή ΑΕΚ ούτε γρήγορα ούτε αργά μπόρεσε να σημειώσει κάποιο τέρμα. Η ήττα από τη Μάλαγα με 1-0 έφερε και τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ και με βάση την απόδοση των «κιτρινόμαυρων» χτες, αυτό θα πρέπει να θεωρείται φυσιολογικό. Οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο 13ο φετινό τους ευρωπαϊκό παιχνίδι έδειξαν και το χειρότερο πρόσωπό τους καθώς είχαν πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Το πάθος έλειψε, σε αντίθεση με το άγχος το οποίο μεγάλωσε μετά το γκολ του Μανού στο 28`. Ενα τέρμα που προήλθε από πλήρη σύγχυση στα αμυντικά καρέ του «Δικεφάλου». Ο Χιώτης απέκρουσε διαγώνιο σουτ του Μουσάμπα (που παρεμπιπτόντως πήγαινε άουτ) ο ίδιος παίκτες πήρε πάλι την μπάλα έκανε σέντρα, ο Ελληνας γκολκίπερ δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα και ο Μανού που βρέθηκε μόνος του την έστειλε στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι άρχισαν να συνέρχονται προς το τέλος του ημίχρονο και μάλιστα στο 42` έχασαν πολύ καλή ευκαιρία με τον Λάκη να ισοφαρίσουν αλλά την κεφαλιά του την μπλόκαρε ο Κοντρέρας.

Η εικόνα στην επανάληψη δυστυχώς για την ελληνική ομάδα δε φάνηκε να αλλάζει, ούτε με την είσοδο στον αγώνα του Ιβιτς ούτε και αργότερα του Πέτκοφ. Η άριστα στημένη αμυντική γραμμή της Μάλαγα αλλά και το επιπόλαιο και φλύαρο παιχνίδι της ΑΕΚ, έκανε τους Ισπανούς να μην αντιμετωπίσουν και ιδιαίτερα προβλήματα στο να κρατήσουν το πολυπόθητο για αυτούς αποτέλεσμα. Το μόνο που έμεινε στην «Ενωση» ήταν οι δυο χαμένες ευκαιρίες του Πέτκοφ στο 85` και του Ράιτ στο 90`.

ΑΕΚ: Χιώτης, Μπορμπόκης, Κασάπης, Ράιτ, Κωστένογλου (80' Κωνσταντινίδης), Ζαγοράκης, Μαλαδένης, Λάκης, Γεωργάτος (46' Ιβιτς), Τσάρτας (67' Πέτκοφ), Νικολαΐδης

ΜΑΛΑΓΑ: Κοντρέρας, Ροτέτα (31' Μπράνκο), Ντελί Βαλντές (75' Καναμπάλ), Μουσάμπα, Βαλκάρθε, Ρομέρο, Μανού, Σανθ, Χεράρδο, Χοσέμι, Σάντρο (84' Μιγκέλ Ανχελ).


Γ. ΚΑΝΤΖΙΛΙΕΡΗΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ